Ι melt with you

Τέσσερις φίλοι από το κολέγιο, έχουν φτάσει τα 40, και κάθε χρόνο μαζεύονται για να θυμηθούν τα παλιά. Αυτή τη φορά όμως μια... θλίψη και απογοήτευση υπάρχει στον αέρα, και όλα θα αλλάξουν!
Ι melt with you

Ακούστε καλύτερα το soundtrack…

Ο Μαρκ Πέλιγκτον μετά από εξαιρετικά βίντεο κλιπ για Nine inch nails, Pearl Jam (δικό του το Jeremy) U2, έγινε σκηνοθέτης και μας έδωσε τα «Arligton road» και «Ο χρησμός της πεταλούδας».

Μια χαρά και τα δύο.

Αυτά πριν δέκα χρόνια, όμως.

Στο «I melt with you» σκηνοθετεί στην πρώτη μισή ώρα, διαφήμιση... μπύρας. Η’ ποτού. Ξέρετε αυτές με τα φιλαράκια που ξεδίνουν σαν να είναι 15 χρονών ξανά, καλοντυμένοι και αστραφτεροί. Ο Πέλιγκτον πρέπει να δοκιμάζει κάθε... γνωσία λήψης που υπάρχει, κάθε παλέτα χρώματος και φωτογραφίας. Ανεξήγητο γιατί, περιμένεις να δεις τι θα γίνει. Το πάρτι με drugs και κορίτσια, σημείο ταύτισης. Μέχρι εκεί. Το πρώτο «twist» το δέχεσαι. Μετά, όλα παίρνουν τον κατήφορο, χωρίς τίποτα να είναι πιστευτό.

Το πρόβλημα, βέβαια, δεν είναι το ύφος της κινηματογράφησης. Είναι πως οι ερμηνείες των ηθοποιών, προσπαθούν τόσο, μα τόσο, πολύ να σε πείσουν, που σε κουράζουν. Ασε βέβαια το γεγονός ότι δεν νιώθεις την παραμικρή συμπάθεια για δαύτους. Οι υποτιθέμενες τραγωδίες τους δεν σου προκαλούν καν οίκτο... Και να σκεφτείτε, και εγώ σαράντα είμαι!

Σε μια ταινία που εμφανίζονται ελάχιστα η Κάρλα Κουτζίνο και η Σάσα Γκρέϊ και μένεις μέχρι το τέλος, μπας και τις ξαναδείς...

Καλύτερα να ακούσετε το σάουντρακ, το οποίο είναι άψογο, με μπάντες όπως Galaxie 500, The Specials, The Jesus and Mary Chain, Love And Rockets, The Pixies, Bauhaus...

Γιάννης Λυμπέρης

Πρώτη δημοσίευση: 10 Ιουνίου 2012, 13:07
Ενημέρωση: 10 Ιουνίου 2012, 13:07
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τίτλος:
Ι melt with you (I melt with you)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
129

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Chaos walking

Chaos walking

Σύνοψη: Σε ένα μακρινό πλανήτη,άνθρωποι έχουν αποικήσει έχουν αποκτήσει την ικανότητα να παρουσιάζονται οι...
3 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
27488
Tanweer
26449
Feelgood
5079
Feelgood
3076
Tanweer
2294