Διαβάζοντας την υπόθεση αντιλαμβανόμαστε πως δεν πρόκειται για μία τυπική ιστορία, απεναντίας είναι μία άναρχη κωμωδία που λίγοι θα εκτιμήσουν (μέσα σ’ αυτούς συμπεριλαμβανόμαστε και εμείς).

Το βασικό παράδοξο, πέρα από την τρελή σεναριακή ιδέα, είναι το γεγονός πως κινηματογραφήθηκε από τον David O. Russell. Γιατί ο σκηνοθέτης των οσκαρικών ταινιών Silver Linings Playbook & American Hustle να καταπιαστεί με μία ταινία τέτοιου ύφους; Γιατί πολύ απλά την είχε γυρίσει παλιότερα (2008), πριν πάρει το κολάι, παρόλο που κυκλοφόρησε φέτος. Οι αιτίες της χρονοκαθυστέρησης ποικίλες, προβλήματα οικονομικής φύσεως, διαφωνίες όσον αφορά την παραγωγή, εγκατάλειψη έργου από σκηνοθέτη. Μέχρι και ο τίτλος άλλαξε 3 φορές!

Την ταινία την προώθησαν ως ρομαντική κωμωδία αλλά στην πραγματικότητα είναι μία πολιτική σάτιρα που καταπιάνεται με το θέμα της ιατροφαρμακευτικής ασφάλειας.

Το αστέρι της ταινίας είναι η κυρία Justin Timberlake που ‘’τσαλακώνεται’’ για το ρόλο χαρίζοντας γέλιο. H Jessica Biel αποδεδειγμένα έχει ταλέντο στην κωμωδία είτε όταν τρώει μανιωδώς σοκολατάκια πάνω σε διάδρομο γυμναστικής στο “Valentine’s Day’’ είτε τη στιγμή που κοντραρίζεται με την Zooey Deschanel στη σειρά New Girl. Νailed it! Στo πλευρό της ηρωίδας ο Jake Gyllenhaal που του «καίγεται καρφάκι» για εκείνη παρόλο που στην αρχή σκεφτόταν μόνο να επωφεληθεί την κατάστασή της για πολιτικούς λόγους. Δεν είναι από τις καλύτερες κινηματογραφικές στιγμές του αλλά έστω πετυχαίνει το στυλ του φλωρούμπα γερουσιαστή. Πολύ αστεία η σκηνή που φωνάζει στην ατυχήσασα “Control the nail’’ για να κόψει τις ακράτητες σεξουαλικές ορμές της.

Παρακολουθήστε την ταινία αλλά να έχετε μυαλό «αλεξίπτωτο» για να την απολαύσετε.

Yπόθεση: Σε μία επαρχιακή κωμόπολη μία σερβιτόρα παθαίνει ένα ατύχημα, της σφηνώνεται κατά λάθος ένα καρφί στο κεφάλι όπου την οδηγεί σε απρόβλεπτες συμπεριφορές. Για να θεραπευτεί κατευθύνεται στην Ουάσιγκτον στο γραφείο ενός νεαρού υποψήφιου γερουσιαστή του Κογκρέσου.

Funny fact: o James Marsden για 2η φορά υποδύεται χαρακτήρα ονόματι Scott, η πρώτη ήταν στους Χ-Men (Scott Summers).

Πρώτη δημοσίευση: 11 Σεπτεμβρίου 2015, 02:06
Ενημέρωση: 11 Σεπτεμβρίου 2015, 02:08
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τίτλος:
Accidental love (Accidental love)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
100

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο