My awkward sexual adventure

Ο ανέραστος και ‘geeky’ Τζόρνταν τρώει πόρτα από τη φιλενάδα-wanna be γυναίκα- του που θέλει... άλλα κόλπα. Βρώμικα...
My awkward sexual adventure - κριτική ταινίας

Μίλα μου βρώμικα

Ο ίδιος με τη χυλόπιτα ανά χείρας, αντί να της πεί ‘ασε μας κουκλίτσα μου’ θα πάρει την απόφαση να... εκπαιδευτεί σεξουαλικά ως πρωτάρης από την Τζούλια (όχι τη δική μας, τη γνωστή, αλλά μια από τις παρτενέρ του Πάττινσον στο Cosmopolis), η οποία στο S&M τα έχει τετρακόσια, αλλά τα έχει κάνει χάλια με τα οικονομικά της. Kι εκεί θα βάλει το χεράκι του ο Τζόρνταν, με τη σειρά του ως αντάλλαγμα.

Και τα sex sessions μόλις ξεκίνησαν, με γνώμωνα την επιστροφή της λεγάμενης στην αγκαλιά του. Ή μήπως όχι;

Στα ίδια μήκη κύματος με το Crazy Stupid Love αλλά και με το χιούμορ του Hangover, το ‘My Awkward Sexual Adventure’ βάζει τον comme-il-faut Τζόρνταν σε ένα διαφορετικού τύπου ‘roadtrip’ χωρίς drugs’n’ rock’n’roll αλλά με πολύ σέξ (όχι με την 100% πρακτική έννοια του όρου) με tour manager την αυτοαποκαλούμενη “sex Yoda” Τζούλια . Α, και τον πασπαρτού ‘Naked Tom’. Θάμνοι, πεπόνια, λάδια μασάζ κάνουν την εμφάνισή τους και παράλληλα τη ‘δουλειά’ τους στα αντίστοιχα sessions, με τον Τζόρνταν να ανακαλύπτει την διττή τους υπόσταση και χρησιμότητα.

Σπιρτόζικη γραφή, έξυπνο χιούμορ, διασκεδαστικοί ρόλοι, το «My Awkward Sexual Adventure» είναι μια ταινία που θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σε κάνει να γελάσεις πονηρά/ nerdy/ πραγματικά.. ακόμα και με τα πιο ‘βλακώδη’ αστεία.

PS: Στο πέμπτο μάθημα με το... φρούτο εποχής (ήτοι πεπονάκι), θα κλάψετε απλά.. σκέφτομαι τα γέλια του συνεργείου τη στιγμή που γύριζαν τη συγκεκριμένη σκηνή..Έπος!

Eιρήνη Κατσαρά

Πρώτη δημοσίευση: 24 Ιουνίου 2013, 17:15
Ενημέρωση: 24 Ιουνίου 2013, 17:15
Τίτλος:
My awkward sexual adventure (Δασκάλα του σεξ)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
98
Εταιρία διανομής: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos