Magic Mike

Ο Mike παλεύει να πετύχει ως κατασκευαστής handmade επίπλων, αλλά τα φράγκα τα βγάζει κάθε βράδι ως stripper! Θα πάρει υπό την προστασία του έναν νεαρό και τότε θα αλλάξουν.
Magic Mike - κριτική ταινίας

Ποιον είπες στρίπερ, ρε!

Εύκολα λεφτά, πολλές γυναίκες, περισσότερα πάρτι. Το τρίπτυχο της ευτυχίας κάθε άνδρα, ανεξαρτήτως ηλικίας. Αν βέβαια είσαι μέχρι 30, βοηθά...

Η ταινία του Σόντερμπεργκ θέλει να χωρέσει και την σκληρή πραγματικότητα που σε περιμένει όταν όλα τα καλά τελειώσουν, βάζοντας μπόλικο κυνισμό στο στόρι, αλλά το «Magic Mike» είναι μια ψυχαγωγική ταινία, εξ ου και τα εκατομμύρια εισπράξεων, κάνοντάς την τη μεγαλύτερη επιτυχία του συνταξιοδοτημένου Αμερικανού δημιουργού, μετά βέβαια τις Συμμορίες των 11, 12, 13.

Ταινία για όλη την... οικογένεια. Ανδρες και γυναίκες θα θαυμάσουν τα γυμνασμένα κορμιά των στρίπερ. Ο Τσάνινγκ Τάτουμ το είχε ζήσει στα 20 του, έφτιαξε το στόρι και ο Σόντερμπεργκ έφτιαξε μια ιστορία για ένα «κλειστό» επάγγελμα, που σπάνια συναντά στο σινεμά. Το λοβ στόρι δεν είναι δυνατό, καθώς ο Τάτουμ γουστάρει γκομενάκι επιπέδου Super League όταν έχει όποτε θέλει Champions League. Η ταινία είναι γεμάτη ενέργεια και ρυθμό (ο Σόντερμπεργκ σκηνοθετεί, είναι ο οπερατέρ και μοντάρει) και θέλει να είναι και «σοβαρή». Δεν είναι ότι αποτυγχάνει να απαντήσει σε ρωτήματα που θέτει όπως «πόσο ηθικό και ειλικρινές είναι να πουλάς τον εαυτό σου», απλά τα προσπερνάει και σε αφήνει να αποφασίσεις εσύ ενώ χαζολογάς με το rollercoaster μουσικής, χορού και κάθε αμαρτίας.

Και μην ξεχάσουμε την «τσατσά» των αγοριών, τον τρομερό Μάθιου Μακ Κόναχι σε έναν ακόμα ρόλο στο απίστευτο σερί του τα δύο τελευταία χρόνια!

Γιάννης Λυμπέρης

Πρώτη δημοσίευση: 20 Aug 2013, 20:38
Ενημέρωση: 20 Aug 2013, 20:38
Τίτλος:
Magic Mike (Magic Mike)
Είδος: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
110
Εταιρία διανομής: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
20 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos