Σύνοψη: Το «All the Way» είναι θεατρικό έργο του Ρόμπερτ Σένκαν που αφηγείται τις προσπάθειες του τότε προέδρου της Αμερικής, Lyndon B. Johnson, να πείσει τα μέλη του Κονγκρέσου να θεσπίσουν και τους ηγέτες του αγώνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα το 1964 (ακριβώς μετά τη δολοφονία Κένεντι). To αξιοπρόσεχτο είναι πως ο Bryan Cranston υποδύεται για 2η φορά τον L.B.J. αλλά αυτή τη φορά με οπτικοακουστική (τηλεοπτική) μορφή. Η πρώτη ήταν το 2014 όταν η παράσταση ανέβηκε στο Μπρόντγουεϊ.

Άποψη: Ο πρωταγωνιστής του αξέχαστου «Breaking Bad» , Bryan Cranston, δίνει μια ακόμη αξέχαστη ερμηνεία, μετά από εκείνη που έδωσε ως  "Trumbo" και κατέληξε να βρίσκεται  υποψήφιος για όσκαρ Α' ανδρικού. Για 132 λεπτά (κάπως μεγάλη η διάρκεια αυτή), παρακολουθούμε τον Cranston να υποδύεται τον L.B.J. με μια κλιμακούμενη ένταση, με τον εγωισμό, το πείσμα και την πυγμή που χαρακτηρίζει το πρόσωπο που υποδύεται.

Mια καθαρά πολιτική ταινία, γεγονός που ίσως κουράσει ή συμβάλλει στο να αδιαφορήσει κάποιος-α θεατής και να την απορρίψει αρνούμενος-η να παρακολουθήσει ένα ακόμη πολιτικό φιλμικό κείμενο.
Και ναι  η αλήθεια είναι πως είναι αρκετές οι ταινίες όπου πρωταγωνιστεί ο πολιτικός χώρος των Η.Π.Α.

Το σίγουρο είναι πως έχουμε να κάνουμε με μια δυνατή ταινία και έναν υπέροχο Bryan Cranston.

Πρώτη δημοσίευση: 8 Φεβ. 2017, 06:30
Ενημέρωση: 8 Φεβ. 2017, 06:30
Τίτλος:
All the way (Εώς το τέλος)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
132
Εταιρία διανομής: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
16481
Tanweer
11170
Feelgood
6814