"Sasquatch Sunset": Σίγουρα η πιο φευγάτη ταινία της χρονιάς

Δημοσίευση: 14 Φεβ. 2024, 20:18
Συντάκτης:

Ο Ντέιβιντ και ο Νέιθαν είναι από τις ανακαλύψεις του MOVE IT κάθε χρονιά από το Φεστιβάλ του Βερολίνου, εκείνα τα διαμαντάκια για τα οποία καμαρώνουμε παραδοσιακά που γράψαμε πρώτοι για την ταινία τους.

<a href="/festival-verolino/berlinale-2024-izampel-iper-i-zoi-den-einai-ta-social-media-elpizo/69538">Berlinale 2024 - Ιζαμπέλ Ιπέρ: "Η ζωή δεν είναι τα social media, ελπίζω..."</a>ΣΧΕΤΙΚΑBerlinale 2024 - Ιζαμπέλ Ιπέρ: "Η ζωή δεν είναι τα social media, ελπίζω..."

Tην καταπληκτική fargo κοκκινοσκουφίτσα της «Kumiko, the treasure hunter» που είδαμε πριν 10 χρόνια και έπειτα τους ακολουθήσαμε στο «Damsel» με τον Ρόμπερτ Πάτισον και την Μία Γουασικόφσκα.

Επιστρέφουν στην φετινή Berlinale με κάτι εντελώς σουρεαλιστικό, σε παραγωγή Άρι Άστερ, μια ταινία χωρίς διάλογο για μια οικογένεια Bigfoot, το μυθικό πλάσμα που υποτιθέμενα ζει στην Βόρεια Αμερική και έναν χρόνο από τη ζωή της.

Στα πιθηκόμορφα όντα που θα δείτε στο «γεια σου» τρέιλερ, κάτω από το μέικαπ και τις στολές, ακούμε τους Ράιλι Κίου, Τζέσε Άιζενμπεργκ, Κρίστοφ Ζέιτζακ-Ντένεκ και Νέιθαν Ζέλνερ στο τετραμελές Bigfoot οικογενειακό σχήμα. Η ταινία βγαίνει τον Απρίλιο στις ΗΠΑ, αλλά θα την δούμε και θα σας γράψουμε άποψη από το Φεστιβάλ Βερολίνου, σε λίγες ημέρες.

Θεωρητικά με έναν τέτοιο τρέιλερ, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι ίσως και να προκύψει κάτι που δε βλέπεται. Τους πιστεύουμε όμως και ετοιμαζόμαστε για την πιο fun στιγμή της Berlinale, ενώ δοξάζουμε και τον σινεφιλικό θεό που τέτοια πρότζεκτ εξακολουθούν να βρίσκουν ακόμη το δρόμο για τη μεγάλη οθόνη...

To 74o Φεστιβάλ Βερολίνου διεξάγεται 15-25 Φεβρουαρίου 2024.

To MOVE IT βρίσκεται στo Φεστιβάλ Βερολίνου για 14η χρονιά και σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν στο ειδικό section του περιοδικού μας που ανανεώνεται συνεχώς

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos