Berlinale 2023: Η Κέιτ Μπλάνσετ χάρισε την λάμψη που έλειψε

Δημοσίευση: 24 Φεβ. 2023, 17:04
Συντάκτης:

Η άφιξη της Κέιτ Μπλάνσετ στο Φεστιβάλ Βερολίνου για την γερμανική πρεμιέρα του "Tar" (που θα νοίξει στις γερμανικές αίθουσες την προσεχή εβδομάδα), είχε προαναγγελθεί εδώ και αρκετές ημέρες. 

<a href="/multimedia-trailer/borderlands-i-keit-mplanset-kynigos-epikyrigmenon/69474">"Borderlands": Η Κέιτ Μπλάνσετ κυνηγός επικυρηγμένων</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Borderlands": Η Κέιτ Μπλάνσετ κυνηγός επικυρηγμένων

Δυστυχώς όμως στο MOVE IT είχαμε κανονίσει εδώ και μήνες ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης και φυσικά και αντίστοιχη διαμονή, οπότε χθες το απόγευμα που φύγαμε δεν προλάβαμε το βραδυνο κόκκινο χαλί, με την Κέιτ Μπλάνσετ, τον σκηνοθέτη της ταινίας Τοντ Φιλντ και τις συμπρωταγωνίστριές της, Νίνα Χος και Σόφι Κάουερ. 

Και οι αλλαγές κοστίζουν και όλη η ομάδα βάζει από την τσέπη της για να καταφέρουμε να δίνουμε το παρόν κάθε χρόνο (και για 13 συνεχόμενα) σε αυτό το σπουδαίο κινηματογραφικό φεστιβάλ, μιας και έσοδα από διαφημίσεις είναι ιδιαίτερως πενιχρά, δεν είμαστε βλέπετε "αγαπητοί". 

Συνεχίζουμε. 

Αρχικά είχε προαναγγελθεί και η άφιξη της Ισλανδής Χιλντούρ Γκουντναντοτίρ που είχε επιμεληθεί το πολύ αποτελεσματικό σάουντρακ της ταινίας, η οποία τελικά δεν τα κατάφερε τουλάχιστόν στο κόκκινο χαλί, διότι υπάρχει και μια ανοικτή συζήτηση προγραμματισμένη για σήμερα, όπου ίσως παρευθρεθεί. 

Οι υπόλοιποι ήταν πάντως εκεί -στο κόκκινο χαλί του Berlinale Palast- σε μια από τις πιο λαμπερές βραδιές της φετινής διοργάνωσης που περισσότερο από ποτέ στόχευσε σε πιο art-house και πολιτικοποιημένα / ευαισθητοποιημένα φιλμ, οπότε μια τέτοια ένεση γκλάμουρ μάλλον χρειαζόταν για την 73η Berlinale. 

Και φυσικά, με την οσκαρική κούρσα να πλησιάζει στο τέλος της, μια εμφάνιση σε ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ του κόσμου, ποτέ δεν έβλαψε κανέναν...

Η άποψη του MOVE IT για το "Tar".

Το 73ο Φεστιβάλ Βερολίνου διεξάγεται 16-26 Φεβρουαρίου 2023.

To MOVE IT βρίσκεται στην γερμανική πρωτεύουσα για 13η χρονιά και θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos