Berlinale 2020: Πέντε ελληνικά ταλέντα στο Berlinale Talents

Δημοσίευση: 21 Ιαν. 2020, 20:39
Συντάκτης:

Mε μεγάλη παράδοση στην ανακάλυψη και προώθηση ταλέντων και φρέσκων κινηματογραφικών προσώπων, το Φεστιβάλ Βερολίνου ανακοίνωσε και φέτος την σύνθεση του τμήματος "Berlinale Talents"  που φιλοξενεί ταλέντα από όλα τα κινηματογραφικά πόστα και αναδεικνύει τις δουλειές τους. Μεταξύ άλλων, στην φετινή Berlinale θα βρεθούν και 5 Έλληνες μεταξύ των 255 επαγγελματιών από 86 χώρες που θα φιλοξενήσει συνολικά.

<a href="/synenteyxeis/mpil-nai-o-haraktirismos-emporiko-einai-mia-poly-omorfi-lexi/65348">Μπιλ Νάι: "Ο χαρακτηρισμός εμπορικο είναι μια πολύ όμορφη λέξη"</a>ΣΧΕΤΙΚΑΜπιλ Νάι: "Ο χαρακτηρισμός εμπορικο είναι μια πολύ όμορφη λέξη"

Ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος σκηνοθέτης στην μικρού μήκους "Καρτ Ποστάλ από το Τέλος του Κόσμου", συνσεναριογράφος στο "Σύμπτωμα" του Άγγελου Φραντζή που ετοιμάζει την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του, "Glory B".

Η διανομέας και sales agent Βίκυ Αντωνοπούλου.

Η Αντιγόνη Ρώτα, παραγωγός του Γιώργου Ζώη στις μικρού μήκους ταινίες "8η Ήπειρος", "Third Kind" και στην επερχόμενη μεγάλου μήκους του, "Faraway".

O Δημήτρης Τσακαλέας, σκηνοθέτης και παραγωγός ταινιών μικρού μήκους («Yawth», «Sad Girl Weekend» σε συν-σκηνοθεσία με την Λήδα Βαρτζιώτη, «Route-3» σε σκηνοθεσία θανάση Νεοφώτιστου), αλλά και της μεγάλου μήκους "Scopophilia" 

Ο Τόμας Κούνστλερ, stop-motion animator από την Ιταλία, ο οποίος εργάζεται στην παραγωγή και την σκηνοθεσία του stop-animation «Ρεμπέτικο, Δε Λες κουβέντα».

Το Berlinale Talents θα πραγματοποιηθεί 22 με 27 Φεβρουαρίου 2020.

Το 70ο Φεστιβάλ του Βερολίνου θα διεξαχθεί 20 Φεβρουαρίου με 1 Μαρτίου 2020, το MOVE IT θα βρεθεί εκεί με την πολυπληθέστερη αποστολή για ελληνικό μέσο και θα σας μεταφέρει για 10η συνεχή χρονιά όλα όσα θα συμβούν μέσα και έξω από τις αίθουσες της αγαπημένης μας ευρωπαϊκής πόλης, στο ειδικά διαμορφωμένο section μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos