Berlinale 15: Στιγμές - Ημέρα 3η

Δημοσίευση: 9 Φεβ. 2015, 12:56
Συντάκτης:

'Tώρα έχουμε Βαρουφάκη. Και Τσίπρα'. Τάδε έφη Έλληνας ταξιτζής στο Βερολίνο, πηγαίνοντας τον συνάδελφο Βαγγέλη Τσώνο προς το Μουσείο Νερού (το οποίο είναι φοβερό).

Ναι, οκ, DC και Marvel σφάζονται από τώρα για τα δικαιώματα.

Η παγωνιά συνεχίζεται, η ομάδα έχει εμφανίσει κάποια μικροσυμπτώματα κρυώματος, αλλά εννοείται πως δεν πτοούμαστε, συνεχίζουμε πολύ δυναμικά, άλλωστε τα καλύτερα σας τα κρατάμε για τις προσεχείς ημέρες. 

Τι μας έμεινε από την τρίτη ημέρα; Το άδειασμα της Λέα Σεϊντού που δεν εμφανίστηκε για να προωθήσει το "Diary of a chambermaid". Έμπλεξε, είπε, με τα γυρίσματα του νέου James Bond. E, λογικό. Επίσης, μετά τον Τιμ Ροθ που δεν είχε χρόνο για συνεντεύξεις για το "600 miles" (επίσης λογικό αν δει κανεις την ταινία), χυλόπιτες μοίρασε και ο Μπράιαν Ουίλσον (των Beach Boys, ντε), ο οποίος αν και κόβει βόλτες και χαμογελάει στο κρύο της Potszdamer Platz (μάλλον για να σφίξει το δέρμα από τις πλαστικές), δεν καταδέχτηκε να πατήσει το πόδι του στην συνέντευξη τύπου. 

Η ημέρα είχε άλλη μια ντίβα (αναμενόμενη), την σκύλα Κόρτνεϊ Λοβ, την κάργια που έψησε το ψάρι στα χείλη του αγοριού μας του Κερτ του Κομπέιν, η οποία βρέθηκε Berlinale για να πουσάρει το ντοκιμαντέρ "Cobain: Montage Of Heck". Ούτε αυτή ήταν διαθέσιμη για συνεντεύξεις. Δεν μας ενδιαφέρει, δεν της ζητήσαμε. Και είναι και τυχερή που στην πρεμιέρα την είχε η Ειρήνη (Κατσαρά) στα 5-6 μέτρα και όχι λίγο πιο κοντά...

Ταινίες του πρώτου τριημέρου που ξεχωρίσαμε; Taxi, 45 years, Victoria, Cobain Montage Of Heck, Love And Mercy, Life, Diary Of A Teenage Girl.

Να μην ξεχάσω να γράψω για την παγκόσμια πρεμιέρα χθες στο Βερολίνο, του ντοκιμαντέρ των Scorpions, "Forever and a day" (μάλλον forever έχουν σκοπό να μας ταλαιπωρούν οι παλαίμαχοι αυτοί οργανοπαίκτες), το οποίο θα κυκλοφορήσει στα γερμανικά σινεμά στις 26 Μαρτίου και μετά παγκοσμίως (χα χα).

Και να προτείνω το "Old C.C.C.P." bar που μεταφέρθηκε Tor Strasse 58 και είναι ακόμη πιο ατμοσφαιρικό από το προηγούμενο. Kαι ήπια και ένα Myers γενναια δοση στα 4,5 ευρώ. Εννοείται ότι δεν έμεινα στο ένα. 

Ακολουθεί η φωτογραφική ανασκόπηση της 3ης ημέρας (για να μην ξεφεύγουμε από το κυρίως θέμα μας, που είναι το κινηματογραφικό Φεστιβάλ).

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos