Θεσσαλονίκη 18: Ο Στράτος Τζίτζης επιστρέφει

Δημοσίευση: 24 Οκτ. 2018, 16:37
Συντάκτης:

Ο Στράτος Τζίτζης επιστρέφει με την 5η μεγάλου μήκους ταινία του, αυτή την φορά με βάση το Βερολίνο (όπου διαμένει πλέον μόνιμα) και την πρώτη μη ελληνόφωνη προσπάθειά του, η οποία θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στο 59ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

<a href="/nea/i-elina-psykoy-kai-ta-adespota-kormia-tis/69430">Η Ελίνα Ψύκου και τα "Αδέσποτα κορμιά" της</a>ΣΧΕΤΙΚΑΗ Ελίνα Ψύκου και τα "Αδέσποτα κορμιά" της

Μετά από τα "Η Αγάπη Είναι Ελέφαντας", "Σώσε Με", "45 Τετραγωνικά", "Καύση", το "Night Out διαδραματίζεται (και έχει γυριστεί) εξ'ολοκλήρου στο Βερολίνο. Γυρισμένη σε «απαγορευμένα» μέρη, όπου δεν επιτρέπεται καμία κάμερα ή κινητό, όπως στο Abstand (την κατάληψη αναρχικών) και στο Κιτ Κατ, με εκατοντάδες πραγματικούς θαμώνες που συμμετείχαν στα γυρίσματα, είναι η πρώτη ταινία που δείχνει την ιδιαίτερη πλευρά του νυχτερινού Βερολίνου, χωρίς να τη δραματοποιεί με σκοτεινές ιστορίες. Όλα στο φως, ανάλαφρα και διασκεδαστικά. 

Περίληψη: Σάββατο βράδυ στο Βερολίνο. Ένα πολύχρωμο μίγμα ετερο-ομοφυλόφιλων, μοναχικών ή σε ζευγάρια και παρέες, βγαίνουν να διασκεδάσουν, εξερευνώντας την πόλη και τις σχέσεις τους. Οι ιστορίες των πρωταγωνιστών θα μπλεχτούν τελικά στο KitKatClub, θρυλικό για τα «διονυσιακά» πάρτι του, όπου θα έρθουν τα πάνω κάτω. Μια σύγχρονη κωμωδία για τις τρελές βερολινέζικες νύχτες και τις απρόβλεπτες συνέπειές τους.

Παραγωγή Γερμανία 2018, διάρκεια 88’, γλώσσα Αγγλικά/Γερμανικά

Το Night Out έχει διανομή στη Γερμανία από τη Meteor Film, στη Β. Αμερική από την Corinth Film, στην Ταϊλάνδη και άλλες χώρες από τη Wide Management, που έχει και τη διεθνή διανομή της ταινίας. H πρώτη δημόσια προβολή έγινε στις 22 Απριλίου 2018 στο Achtung Berlin Film Festival, στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα. Περισσότερα εδώ.

Προβολές στη Θεσσαλονίκη: Αίθουσα JOHNCASSAVETES, Σάββατο 3/11/2018, 22:30  /  Αίθουσα JOHN CASSAVETES, Κυριακή 4/11/2018, 14:00. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos