Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης: Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Δημοσίευση: 27 Σεπτεμβρίου 2021, 17:07

το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, συνεδρίασε στην έδρα του Οργανισμού, στη Θεσσαλονίκη, στους χώρους του Μουσείου Κινηματογράφου.

φεστιβαλ θεσσαλονικης 2021ΣΧΕΤΙΚΑΦεστιβάλ Θεσσαλονίκης 2021: Αυτοί είναι οι Έλληνες πρωταγωνιστές

Ήταν η πρώτη φορά που το Διοικητικό Συμβούλιο του Φεστιβάλ συνεδρίασε σε φυσικούς χώρους, ύστερα από 18 μήνες που εξαιτίας της πανδημίας οι συνεδριάσεις του προηγούμενου Δ.Σ. του φεστιβάλ πραγματοποιούνταν διαδικτυακά.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Φεστιβάλ, το οποίο ορίστηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού στις 19 Αυγούστου 2021, ξεναγήθηκε στους χώρους του Οργανισμού, ενημερώθηκε από την γενική διευθύντρια Ελίζ Ζαλαντό και από τον καλλιτεχνικό διευθυντή Ορέστη Ανδρεαδάκη για τις επερχόμενες δράσεις του φορέα και για τα έργα που βρίσκονται σε στάδιο εξέλιξης και είχε την ευκαιρία να συναντήσει τους εργαζόμενους πριν την προγραμματισμένη συνεδρίασή του. Με αυτή τη συνεδρίαση άρχισε η αντίστροφη μέτρηση τόσο για το 62ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (4-14 Νοεμβρίου 2021), όσο και για τη νέα σεζόν: συζητήθηκαν τα καλλιτεχνικά θέματα και οι παράλληλες ενέργειες της 62ης διοργάνωσης, καθώς και το πρόγραμμα της περιόδου που αρχίζει και ελπίζουμε να είναι καλύτερη από την περσινή.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης αποτελείται από τους:

Ελευθερία Θανούλη, καθηγήτρια Θεωρίας Κινηματογράφου στο τμήμα Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ (Πρόεδρος ΔΣ)

Γρηγόρη Βαρδαρινό, κινηματογραφιστή (Αντιπρόεδρος ΔΣ)

Πηνελόπη Βαλτή, σκηνογράφο

Σπύρο Βούγια, ομότιμο καθηγητή ΑΠΘ, εκπρόσωπο του Δήμου Θεσσαλονίκης

Θέμιδα Μπαζάκα, ηθοποιό

Στέφανο Νόλλα, επιχειρηματία

Φίλιο Στάγκο, γενικό διευθυντή ΕΡΤ3

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση: 27 Σεπτεμβρίου 2021, 17:07
Ενημέρωση: 27 Σεπτεμβρίου 2021, 17:07
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
26441
Feelgood
11743
Feelgood
3456