Νύχτες Πρεμιέρας 2019: Σινεμά αλληλεγγύης με ελεύθερη είσοδο

Νύχτες Πρεμιέρας 2019: Σινεμά αλληλεγγύης με ελεύθερη είσοδο
Δημοσίευση: 18 Σεπτεμβρίου 2019, 15:44

Το Φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας, πιστό στην παράδοσή του να μεριμνά για θεατές και συμπολίτες που βρίσκονται στο περιθώριο της κοινωνίας και τιμώντας τον προορισμό της κινηματογραφικής τέχνης για την καλλιέργεια του πνεύματος της κατανόησης και της αποδοχής, συνεχίζει και αυξάνει τις δράσεις του κοινωνικού χαρακτήρα στην 25η επετειακή του διοργάνωση. 

ΣΧΕΤΙΚΑΝύχτες Πρεμιέρας: Δείτε 7 μικρού μήκους δωρεάν

Οι αξίες της κατανόησης, της συμπεριληπτικότητας και της αλληλεγγύης είναι πρωταρχικής σημασίας για τον θεσμό των Νυχτών Πρεμιέρας που επιθυμεί να αποτελεί έναν ζωντανό αλλά και ανοιχτό σε όλους και όλες οργανισμό της πόλης και να αναδεικνύει θέματα δικαιωμάτων και σύγχρονων κοινωνικών προκλήσεων μέσα από σπουδαίο σινεμά. 

Ειδικότερα- πέραν των δωρεάν εισιτηρίων για ανέργους και άτομα με αναπηρία, το φετινό πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας περιλαμβάνει μια σειρά προβολών με κοινωφελή σκοπό αλλά και με ελεύθερη είσοδο.

Εδώ μπορείτε να δείτε τις δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα του 25ου επετειακού Φεστιβάλ και εδώ πληροφορίες για το θεματικό Αφιέρωμα «Πρώτη Ώρα Σινεμά: Κινηματογράφος και Εκπαίδευση» με προβολές με είσοδο ελεύθερη. 

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση:: 18 Σεπτεμβρίου 2019, 15:44
Ενημέρωση: 18 Σεπτεμβρίου 2019, 15:44
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870