Το MOVE IT πάει θερινό σινεμά: Νέα Μασκώτ!

Published: 9 Jul 2018, 15:54
Συντάκτης:

Το κατάφυτο πάρκο Ηρώων, που καθημερινά προσελκύει από μεγάλους μέχρι μικρά παιδιά, κρύβει τον ιδανικό συνδυασμό για τους καλοκαιρινούς μήνες. Το θερινό σινεμά Νέα Μασκώτ πνίγεται από την βλάστηση μέσα στην ήρεμη τοποθεσία του πάρκου  και η μεγάλη του οθόνη σε προϊδεάζει γι’ αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει, και όλα αυτά πολύ κοντά στην λεωφόρο Πειραιώς.

Οι κάτοικοι περιμετρικά του πάρκου το επισκέπτονται ανελλιπώς για να περάσουν όμορφα το βράδυ τους αλλά όπως μαθαίνουμε και από το (πολύ) εξυπηρετικό προσωπικό του σινεμά, πολλοί είναι οι σινεφίλ που δίνουν το παρών και από απομακρυσμένες περιοχές της Αθήνας καθώς η Νέα Μασκώτ διαθέτει μία παλαιότητα και νοσταλγία. Από την αρχική της λειτουργία το 1940 επί της λεωφόρου Πειραιώς μέχρι και την μεταφορά της το 1988 μέσα στο πάρκο Ηρώων, στο οποίο θα βρείτε καφετέρια και πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, η Νέα Μασκώτ έχει προσφέρει άπειρες στιγμές γέλιου και χαράς με τις ταινίες της.

Όσον αφορά τον χώρο, στη Νέα Μασκώτ θα βολευτείτε στις άνετες καρέκλες (αν πιάσετε και τραπεζάκι ακόμα καλύτερα), θα νιώσετε την γνώριμη αίσθηση του χαλικιού στα πέλματά σας και ο στερεοφωνικός ήχος θα σας μεταφέρει σε άλλη πραγματικότητα!

Το “Crooked House” της Αγκάθα Κρίστι που παρακολουθήσαμε εμείς είχε έναν αέρα μυστηρίου που άρμοζε στην βραδιά αλλά με ένα τέτοιο μέρος, ποια ταινία θα φάνταζε παράταιρη; Τα δέντρα που περιβάλλουν τον κύριο χώρο του σινεμά σου δίνουν μία αίσθηση απομόνωσης από το χάος της πόλης που δύσκολα βρίσκεις πλέον, ακόμα και στα ωραιότερα μέρη της Αθήνας. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με το μεγάλο και δωρεάν πάρκινγκ δεν σας αφήνουν καμία δικαιολογία για να μη το επιλέξετε την επόμενη φορά που θα ψάχνετε ένα ωραίο σημείο για ταινία.

Οι τακτικοί θαμώνες το έχουν πάρει εδώ και καιρό είδηση και απολαμβάνουν ήδη τα καλοφτιαγμένα ποπ κορ της Νέας Μασκώτ όπως επίσης και τα νάτσος με το λιωμένο τυρί, το σπιτικό hot-dog και τα πατατάκια μαζί με την μπύρα, το αναψυκτικό ή το ποτό τους. Ειδικά αν προτιμήσετε κάποια μεξικάνικη μπύρα σαν την Sol να είστε σίγουροι ότι η φέτα λάιμ στο στόμιο του μπουκαλιού θα είναι από δικό τους δέντρο! Φήμες λένε μάλιστα ότι σε λίγο καιρό, όλο το πάρκο θα αναδιαμορφωθεί και θα πάρει τα πάνω του –το ίδιο και το σινεμά, για να προσφέρει για πολλά χρόνια ακόμα ειδυλλιακές στιγμές.

Κωνσταντινουπόλεως 2, Πάρκο Ηρώων (σταθμός προαστιακού Ρουφ). Τηλ.: 2103459531. Εισιτήρια: € 6,00, παιδ. & άνω των 65 € 4,00. Online αγορά εισιτηρίων στο www. summercinemas.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos