Το MOVE IT πάει θερινό σινεμά: Γαλάτσι!

Published: 6 Jul 2018, 18:21
Συντάκτης:

Είναι κάποιες φορές που το location και μόνο σε προδιαθέτει να επισκεφθείς ένα θερινό σινεμά. Το Σινέ Γαλάτσι ξεχωρίζει από τους περισσότερους θερινούς κινηματογράφους καταρχήν για τον συγκεκριμένο λόγο:

Βρίσκεται μέσα στο καταπράσινο Άλσος Βεϊκου και περιβάλλεται από επιβλητικά δέντρα, σου δίνει την αίσθηση της απόδρασης και έτσι ακριβώς είναι άλλωστε: μπορείς να συνδυάσεις το θερινό με περπάτημα στην πολύ ευχάριστη (και αρκετά μεγάλη) έκταση του Άλσους, στο οποίο περιλαμβάνονται αμέτρητα πάρκα με γρασίδι, ένα καλόγουστο εστιατόριο/καφέ, μέχρι και ένας χώρος για skate board ακριβώς δίπλα στον κινηματογράφο!

Το Σινέ Γαλάτσι λοιπόν προσφέρει ένα μαγευτικό σκηνικό με το που μπαίνεις, ασορτί στημένο μπαρ ντυμένο με ξύλινο ντεκ (και ορισμένα από τα καλύτερα νάτσος που έχω δοκιμάσει), καλόγουστο δάπεδο φτιαγμένο από μωσαϊκό και εξαιρετική ποιότητα ήχου και εικόνας, ψηφιακά επεξεργασμένα αμφότερα, με δυνατή ένταση σαν σε χειμερινή αίθουσα.

Είπαμε, βρίσκεστε στο δάσος, δεν υπάρχει ούτε υποψία πολυκατοικίας τριγύρω.

Και καλού κακού, ένα μακρυμάνικο δεν θα σας χαλάσει να το έχετε μαζί σας, ειδικά για την δεύτερη προβολή. Δροσιά, βλέπεις.  

Άλσος Βεΐκου. Τηλ.: 2102138119. Τιμή Εισιτηρίου: Γενική Είσοδος 7.50 ευρώ, Φοιτητικό - Ειδικές Κατηγορίες (Άτομα άνω των 65 και παιδιά κάτω των 10) 6.00 ευρώ. Κάθε Τετάρτη ισχύει το μειωμένο εισιτήριο 6.00 για όλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
15 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos