Το MOVE IT πάει θερινό σινεμά: Αμίκο!

Published: 13 Jul 2018, 18:07
Συντάκτης:

Το Χαλάνδρι έχει πολλά θέλγητρα για τον επισκέπτη. Όμως, πέρα από τα μπάρ και την αγορά, αν κανείς περπατήσει (ή οδηγήσει) λίγο πιο έξω από το κέντρο του Χαλανδρίου θα βρεθεί όχι μόνο στην πανέμορφη ρεματιά Χαλανδρίου, αλλά γενικότερα σε μία πολύ πιο πράσινη εκδοχή του, η οποία δεν είναι άλλη από το Πολύδροσο. Στο Πολύδροσο βρίσκεται ένα πολύ όμορφο θερινό σινεμά, το Αμίκο. Εκεί βρεθήκαμε και εμείς για να απολαύσουμε στην κατάφυτη αυλή του (παρέα με τις γάτες του θερινού) την Γαλλική ταινία “C'est la vie” (Έτσι είναι η Ζωή).

Καθώς φτάσαμε στην είσοδο του Αμίκο, παρατηρήσαμε πως ο χώρος αναμονής είναι αρκετά μεγάλος με πολλά φυτά να σχηματίζουν ένα πλαίσιο γύρω του σαν τοίχο, κάτι το οποίο μας έκανε να αισθανθούμε πως βρισκόμαστε σε ένα μέρος το οποίο μας «προφυλάσσει» από τον έξω κόσμο. Πρέπει να αναφέρουμε πως αν επισκεφθείτε το Αμίκο σήμερα θα παρατηρήσετε πολλές ευχάριστες αλλαγές. Από την είσοδο εως το μπαρ ο χώρος είναι στρωμένος με ξύλινο ντεκ, και καθώς ακολουθήσαμε την ροή του κόσμου και βρεθήκαμε μέσα στον χώρο του θερινού κοντοσταθήκαμε λίγο για να θαυμάσουμε τη χάρη του. Η ξύλινη πέργκολα με το πανί είναι μία ωραία πινελιά, ενώ τα καινούργια του καθίσματα είναι πραγματικά θαυμάσια.

Αλλά πέρα από τα πρακτικά (αν βρέξει μπορείτε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε την ταινία σας στο μεγάλο υπόστεγο), ο χώρος του Αμίκο είναι προνομιακός. Είναι ένα θερινό γεμάτο με κισσούς, φυλωσιές και λουλούδια να κοσμούν τα περίχωρά του. Κυριολεκτικά, το Αμίκο είναι λουσμένο με πράσινο, για αυτό και αναδίδει έναν αέρα παραδοσιακού θερινού κινηματογράφου. Αλλά επειδή εν έτη 2018, οι απαιτήσεις γίνονται όλο και περισσότερες, το Αμίκο έχει προσαρμοστεί πλήρως και εξυπηρετεί το κοινό σε όλες του τις απαιτήσεις. Πέρα από τις αναπαυτικές καρέκλες, τις πολυθρόνες και τα τραπεζάκια καφενείου, ο θεατής μπορεί να επιλέξει από μία ευρεία γκάμα σνακ και αναψυκτικών. Υπάρχουν τα πατροπαράδοτα τσιπς (αλλά και στικς), ποπ-κόρν, και (τα φοβερά) νάτσος, αλλά και χοτ-ντογκ, domino’s pizza, και ένα υπέροχο χειροποίητο παγωτό ονόματι Vero Gelato. Για να συνοδεύσετε την πείνα σας, μπορείτε να διαλέξετε αναψυκτικά (έχει μία μεγάλη ποικιλιά αναψυκτικών Λούξ), μπύρες (όπως Sol, MacFarland, Erdinger και άλλες), γρανίτες, και κοκτέιλ. Για τους λάτρεις των τεχνικών χαρακτηριστικών, είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε παραπάνω από ευχαριστημένοι ασχέτως με το τί είδους ταινία θα δείτε: είτε είναι δράσης με πολλά εφέ, ή μια κομεντί, ο ήχος και η ποιότητα της οθόνης παίρνουν άριστα, χάριν των καινούργιων συστημάτων προβολής και ψηφιακού ήχου.

Το Αμίκο είναι σίγουρα ένα ακόμα θερινό σινεμά που είναι απαραίτητο να επισκεφθείτε! Το πράσινό του, η άνεσή του, αλλά και οι παροχές του, πρόκειται να σας χαρίσουν μία αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία...

Επιδαύρου & Ανδρούτσου 20, Χαλάνδρι. Τηλ.: 2106815532, 2106826372. Εισιτήρια: € 8,00, φοιτ.-παιδ., άνεργοι & άνω των 65 € 6,50. Κάθε Τετ. € 6,50.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos