Επτά χρόνια μετά το χαμό της συζύγου του, ο εκκεντρικός Δόκτωρ Ντούλιτλ (Ντάουνι Τζούνιορ), ξακουστός γιατρός και κτηνίατρος της Βασίλισσας Βικτώρια, έχει απομονωθεί στην κατοικία του, με μοναδική συντροφιά τα εξωτικά του ζώα. Όταν όμως η νεαρή βασίλισσα (Τζέσι Μπάκλεϊ) αρρωσταίνει σοβαρά, ο αυτοεξόριστος Ντούλιτλ αναγκάζεται να αναχωρήσει για μια επικών διαστάσεων περιπέτεια ώστε να αναζητήσει το αντίδοτο σε ένα μυθικό νησί. Θα πρέπει να επανακτήσει λοιπόν τις ικανότητες και το κουράγιο του, καθώς θα αναζητήσει παλιούς αντιπάλους του και θα ανακαλύψει θαυμαστά πλάσματα.

Την αναζήτηση του Ντούλιτλ θα συνοδεύει ένας νεαρός, αυτόκλητος μαθητευόμενος (Χάρι Κολέτ) και μια τρελή κομπανία ζώων, η οποία περιλαμβάνει έναν ανήσυχο γορίλα (Ράμι Μάλεκ), μια ενθουσιώδη αλλά ανόητη πάπια (Οκτάβια Σπένσερ), μια κυνική στρουθοκάμηλο, μια αισιόδοξη πολική αρκούδα και έναν ισχυρογνώμονα παπαγάλο, ο οποίος μάλιστα εκτελεί χρέη εμπιστευτικού συμβούλου.

Mια ταινία φαντασίας που απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά, με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ να αποδίδει στον αυτόματο πιλότο μια μάλλον αποτυχημένη εκδοχή του Τζακ Σπάροου. Χαριτωμενιές, όμορφα οπτικά γκαγκ, καλοστημένη παραγωγή, ψιλο-χαωτικό σενάριο, είναι πολύ πιθανό αν καταφέρει να καταγράψε εμπορική επιτυχία, να μας απασχολήσει το όλο πρότζεκτ για 2η και 3η φορά μελλοντικά... 

Πρώτη δημοσίευση: 16 Jan 2020, 14:17
Ενημέρωση: 23 Jan 2020, 04:50
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Dolittle (Ντούλιτλ)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
101
Εταιρία διανομής: 
Release: 
16 Ιανουαρίου 2020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Kubrick by Kubrick

Kubrick by Kubrick

Σύνοψη: Ο Στάνλεϊ Κούμπρικ σπανίως μιλούσε για τις ταινίες του. Τώρα, ήρθε η ώρα...
25 sec

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο