50/50

Μόλις είκοσι και κάτι, ο Άνταμ (Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ) μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο. Αποφασίζει όμως, να μην το βάλει κάτω και με την βοήθεια του φίλου του Κάιλ (Σεθ Ρόγκεν) αντιμετωπίζει την ασθένεια, με χιούμορ και αισιοδοξία.
50/50 - κριτική ταινίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ (“500 Days of Summer”, “Inception”, “The Dark Knight Rises”) και ο Σεθ Ρόγκεν (“Knocked Up”, “Zack and Miry Make a Porno”, “Superbad”).

Δίπλα τους, οι Άννα Κέντρικ (“Up in the Air”, ταινίες “Twilight”), Μπράις Ντάλας Χάουαρντ (“Spider-Man 3”, “Hereafter”) και Άντζέλικα Χιούστον (βραβευμένη με Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για την “Τιμή των Πρίτζι”).

Η σκηνοθεσία είναι του Τζόναθαν Λεβάιν που το 2008 κέρδισε το Βραβείο Κοινού στο Sundance για την ταινία του “The Wackness”.

Eμπνευσμένο από αληθινή ιστορία.

Ακολουθεί κριτική από το MOVE IT

Πρώτη δημοσίευση: 4 Apr 2012, 21:14
Ενημέρωση: 5 Jul 2012, 20:12
Τίτλος:
50/50 (50/50)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
100
Εταιρία διανομής: 
Release: 
5 Aπριλίου 2012

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mountainhead

Mountainhead

Θα το βρείτε: Vodafone TV

Σύνοψη: Τέσσερις tech δισεκατομμυριούχοι και φίλοι απ’ τα παλιά μαζεύονται την απομονωμένη ορεινή (και...
21 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
undercover, από την Spentzos undercoverαπό την Spentzos