Ο Τζέιμς Φράνκο, η (σχεδόν) ανήλικη και ο ορισμός του self indulgent μάρκετινγκ

Published: 5 Apr 2014, 10:38

Πολλοί θα αναρωτηθούν καταλήγοντας: "Οκ, το μάρκετινγκ πρέπει κάποια στιγμή να έχει κάποια όρια, οχι;".

Ο Τζέιμς Φράνκο είτε έχει πιάσει το νόημα και μάλιστα προηγείται αρκετά της όλης φάσης, ή ρισκάρει. Και μάλλον χωρίς λόγο, διότι στη νέα ταινία του, "Palo Alto", δεν δείχνει το πέσιμο του προπονητή στην ανήλικη μαθήτρια να είναι το βασικό θέμα, τουλάχιστον από το τρέιλερ. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Εδώ και λίγες ώρες ο Φράνκο είναι πρώτο θέμα των tabloid χάρη σε μια έφηβη από τη Σκωτία που σε έναν μήνα θα γίνει 18.

Η Λούσι Κλοντ διέρρευσε όλα τα μηνύματα που αντάλλαξαν στο instagram και ισχυρίστηκε ότι ο διάσημος ηθοποιός άρχισε να την ακολουθεί στο instagram και κάποια στιγμή ξεκίνησαν τα μηνύματα.

Αν τα screenshot είναι αυθεντικά, ο Φράνκο ήταν αυτός που έκανε την αρχή, ρωτώντας την ηλικία της, αν έχει αγόρι, να βρεθούν από κοντά, να κλείσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο κλπ

Κανονικό πέσιμο για one night stand δηλαδή, χωρίς περιστροφές και μάλιστα της έστειλε και δύο selfie για να της αποδείξει ότι ήταν ο ίδιος.

Η γνώμη μας: κλασσικό πιασάρικο marketing trick για την προώθηση της νέας του ταινίας Palo Alto που σκηνοθετεί στο ντεμπούτο της η ανηψιά της Σοφία Κόπολα, Τζία.

Ο Φράνκο υποδύεται έναν προπονητή μιας γυναικείας ομάδας που έχει δεσμό με μια από τις παίχτριες της ομάδας, η οποία είναι μαθήτρια λυκείου, με το φιλμ να αναφέρεται γενικότερα στην ενηλικίωση και όχι στο συγκεκριμένο περιστατικό).

Και μάλιστα για να ενισχύσει την self indulgent παράμετρο του viral παιχνιδιού που έστησε (κοινώς εκτέθηκα, αλλά οκ, το παραδέχομαι, δείτε με επιεικώς, φταίνε οι καιροί, η ακαταμάχητη γοητεία των social media κλπ), έδωσε και συνέντευξη σε γνωστο τηλεοπτικό talk show της αμερικανικής τηλεόρασης, με το clip να ακολουθεί ακριβώς εδώ:

Άλλωστε, πιστέψατε έστω και για λίγο ότι θα ήταν ΤΟΣΟ βλάκας που θα καμάκωνε μια άγνωστη μικρούλα (και όχι και κάτι το ιδιαίτερο εμφανισιακά για να γραφτούν αλήθειες), στέλνοντας μάλιστα και selfie με το όνομά της, ο ορισμός δηλαδή του αποδεικτικού στοιχείου εναντίον του;

Και ποιος, ο Τζέιμς Φράνκο έτσι;

Η γνώμη σας;

Απόστολος Κίτσος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos