Η Μίλα Γιόβοβιτς συναντά τον Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν

Published: 3 Feb 2015, 10:35
Συντάκτης:

Τρεις μικρές ιστορίες του δημιουργού του “Game of Thrones” Τζωρτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν μεταφέρονται στη μεγάλη οθόνη από το σκηνοθέτη Κώνσταντιν Βέρνερ, με τίτλο “In the Lost Lands” και πρωταγωνίστρια τη Μίλα Γιόβοβιτς.

Πρόκειται για μια περιπετειώδη ταινία φαντασίας, που βασίζεται σε τρεις παλαιότερες μικρές ιστορίες του Μάρτιν. Η πρώτη ιστορία αφορά σε μια μάγισσα (την οποία θα υποδυθεί η Γιόβοβιτς) ονόματι Gray Alys που για λογαριασμό μιας απελπισμένης βασίλισσας, θα ταξιδέψει μέχρι τις ερειπωμένες  ‘Lost Lands’ προκειμένου να καταφέρει να λάβει τη δύναμη της μεταμόρφωσης σε λυκάνθρωπο, χωρίς να γνωρίζει ωστόσο το τίμημα. Η δεύτερη ιστορία αφορά σε μια γυναίκα πολεμιστή, την Sharra, που πρέπει να πολεμήσει με ένα δράκο για να επανενωθεί με το χαμένο της εραστή  Kaydar. Κατά τη διάρκεια της αναζήτησής της θα συναντήσει το μυστηριώδη άρχοντα του ερειπωμένου κάστρου Laren Dorr  που θα την αποπλανήσει, με αποτέλεσμα η ίδια να ξεχάσει το σκοπό του ταξιδιού και να μείνει με τον Dorr.

H τρίτη και φουτουριστική ιστορία αφορά   σε ένα νεαρό βάρβαρο κορίτσι που θα πέσει στα μάγια μιας μάγισσας μέσα σε ένα διαστημόπλοιο.  Η μάγισσα θα την ξεγελάσει με ψέματα και απάτες, κάνοντάς τη να νομίσει ότι την αγαπά.

Ο Τζάστιν Τζάτγουιν (“Taking Lives”, “Shameless”, “The Invisible”) θα είναι ο συμπρωταγωνιστής της Γιόβοβιτς, ενώ ο Γερμανός Κώνσταντιν Βέρνερ (“The Pagan Queen”) υπογράφει τη σκηνοθεσία και τη διασκευή του σεναρίου.

Η ταινία αποτελεί συμπαραγωγή Γερμανίας και Καναδά και τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν στη Γερμανία το Φθινόπωρο. Το “In the Lost Lands” θα συμμετάσχει στο τμήμα αγοράς της Μπερλινάλε αυτές τις μέρες, προκειμένου να βρει Ευρωπαϊκή διανομή. 

Πρώτη δημοσίευση: 3 Feb 2015, 10:35
Ενημέρωση: 3 Feb 2015, 11:34
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos