ΣΕΙΡΕΣ

To X-Files επιστρέφει - Δείτε το πρώτο λεπτό

Published: 24 Mar 2015, 22:11
Συντάκτης:

To είχε προαναγγείλει η Fox προ διμήνου, πλέον αποτελεί πραγματικότητα. 

To θρυλικό, βραβευμένο και με πολλούς φαν, τηλεοπτικό "X-Files" επιστρέφει μετά από 13 ολόκληρα χρόνια στην τηλεόραση με τους David Duchovny και Gillian Anderson να ενσαρκώνουν ξανά τους πράκτορες Fox Mulder και Dana Scully!

Την επίσημη ανακοίνωση έκαναν οι Dana Walden και Gary Newman, μέλος του συμβουλίου και πρόεδρος αντίστοιχα, της Fox Television Group. Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Chris Carter, δημιουργός και παραγωγός, της αρχικής σειράς θα επιστρέψει σε ρόλο παραγωγού, ενώ η νέα σεζόν θα αποτελείται από έξι αυτοτελή επεισόδια.

Update 8/7/15: Το πρώτο teaser είναι online από την Fox και ενώ πειρλαμβάνει και φρέσκο υλικό, στην ουσία προαναγγέλει την καμπάνια για το πρότζεκτ "201 ημέρες X-Files"¨, σύμφωνα με το οποίο αν οι φαν της σειράς ξεκινούσαν από χθες να βλέπουν κάθε ημέρα και ένα από τα 201 επεισόδια που έχουν προβληθεί, τότε θα καταλήξουν στις 24 Ιανουαρίου 2016, όταν και θα κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος... Έξυπνο promo, δεν μπορείτε να πείτε...

Update 29/9/15: Nέο, promo teaser. "The truth is still out there". Η 24η Ιανουαρλιου 2016 αργεί;

 

Update 13/1/16: Τα X-Files επιστρέφουν επίσημα στις 24 Ιανουαρίου με το FOX να μας δίνει μια πρώτη γεύση ανεβάζοντας το πρώτο λεπτό του πρώτου επεισοδίου της επιστροφής. Η πρεμιέρα για τους κριτικούς πάντως πραγματοποιήθηκε ήδη και οι κριτικές δεν είναι καλές. Η πλειοψηφία μιλάει για μια "χαμένη ευκαιρία" και όλοι ελπίζουν πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη και όχι "άναρχή και κουραστική όπως η έναρξη".

 

Update 16/1/16: Κανείς δεν βαριέται και δεν διαμαρτύρεται για άλλο ένα τρέιλερ από το επερχόμενο X-Files. Ειδικά όταν πρόκειται για το καλύτερο από όσα έχουν ανέβει μέχρι στιγμής και σίγουρα το πιο εντυπωσιακό. Αν και δεν θα σταματήσουμε να υποστηρίζουμε ότι η Γκίλιαν Άντερσον είναι -επιεικώς- μέτρια ηθοποιός, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγωνιούμε για την 24η Ιανουαρίου...

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos