To "Βack to The Future II" είναι εδώ. Η ημέρα έφτασε!

Published: 21 Oct 2015, 14:09
Συντάκτης:

Η 21 Οκτωβρίου του 2015, είναι η ημερομηνία-σταθμός στην οποία είχε ταξιδέψει στον χρόνο ο Μάρτι ΜακΦλάι από το 1989, με μια "πειραγμένη" DeLorean και τον φίλο του, τρελό επιστήμονα Emmet Brown.  

Η ημέρα έφτασε λοιπόν και στο διαδίκτυο βρήκαμε πολλά σχετικά clips, φωτό και γραφήματα σχετικά με τις επιτυχημένες ή όχι, προβλέψεις των σεναριογράφων της ταινίας (Ρόμπερτ Ζεμέκις και Μπομπ Γκέιλ) σχετικά με την σημερινή ημερομηνία.

Ας πούμε, στις flat τηλεοράσεις, το video conference (Skype), την τρισδιάστατη τεχνολογία σαν το μέλλον του σινεμά, τα drones, την βιομετρική αναγνώριση της ταυτότητας (iPhones), τα ολογράμματα, την εξέλιξη ενός αυτοκινήτου που δεν ρυπαίνει και την κυριαρχία της πλαστικής χειρουργικής.

Αντίθετα, με την χρήση του fax, την ύπαρξη των ιπτάμενων αυτοκινήτων, τα κορδόνια που δένονται μόνα τους, το «Jaws 19» κλπ, κλπ.

Το Quartz συγκέντρωσε όλες τις επιτυχημένες προβλέψεις των σεναριογράφων της ταινίας σε ένα απολαυστικό βίντεο, ενώ τo φιλμάκι κινουμένων σχεδίων που έφτιαξε η ομάδα του College Humor αποκαλύπτει τι θα γινόταν αν το ταξίδι του ΜακΦλάι στο μέλλον ήταν πράγματι στην 21η Οκτωβρίου του 2015 όπως την ξέρουμε. Bonus και ένα clip από το Mashable.

Μαζί και ένα όμορφο σχετικό infographic: 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos