Τζένιφερ Λόρενς και Eϊμι Σούμερ γράφουν μαζί ταινία

Published: 27 Aug 2015, 12:34
Συντάκτης:

Η Τζένιφερ Λόρενς είναι αυτή τη στιγμή η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του Χόλιγουντ. Δίκαια. Η Εϊμι Σούμερ, το νέο αστέρι της κωμωδίας, όπως αυτή πρέπει -και θέλουμε- να είναι. Οι δυο τους έχουν γίνει κολλητές, έκαναν διακοπές μαζί (δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες) και ανάμεσα από βουτιές και αλκοόλ αποφάσισαν να συνεργαστούν.
Όπως είπε στους New York Times, η "JLaw", έχουν σχεδόν τελειώσει μαζί το σενάριο ταινίας στην οποία θα πραταγωνιστούν ως αδελφές. "Απλά έβγαιναν οι λέξεις και οι σελίδες. Εχουμε ήδη 100" δήλωσε η Λόρενς. "Είμαστε φτιαγμένες η μία για την άλλη. Εχουμε άλλα γούστα και περνάμε καταπλητικά. Θα μας βοηθήσει και η αδελφή της Kim, όπως και στην συγγραφή του "Trainwreck".
H νέα ταινία που ετοιμάζει η Σούμερ, μετά την επιτυχία του "Κατακούτελα" ("Trainwreck") αφορά μια μάνα και κόρη που τις απαγάγουν στην Βραζιλία.
Η Λόρενς βέβαια, έχει ένα σωρό (πιθανότατα σπουδαίες) ταινίες μπροστά της. Το "Joy", ξανά του Ντέιβιντ Ο' Ράσελ, το sci-fi "Passengers" με τον Κρις Πρατ, η νέα ρομαντική κωμωδία του Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ, "The Rosie Project" και το "It’s What I Do" του Σπίλμπεργκ!
Όλα αυτά δίπλα στις... μπλοκμπαστεριές, "The Hunger Games: Mockingjay – Part 2" και "X Men: Apocalype".

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos