Στηρίξτε την κορυφαία κωμωδία της χρονιάς!

Published: 17 Jan 2015, 17:57
Συντάκτης:

Την είδαμε πριν από σχεδόν έναν χρόνο στο Φεστιβάλ του Βερολίνου και ξετρελαθήκαμε. Λίγες εβδομάδες νωρίτερα είχε... ξεσηκώσει τα πλήθη στο Sundance. Και όμως, το "What we do in th shadows", των Ταϊκα Ουατίτι και Ζεμέιν Κλεμέντ δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει διανομή στις ΗΠΑ. Η θεότρελη κωμωδία mockumentary reality τρόμου με βρικόλακες από τη Νέα Ζηλανδία είναι απολαυστική και είναι σίγουρο ότι θα σκίσει όπου προβληθεί. Θυμηθείτε τόσο την κριτική μας, όσο και την συνέντευξη του φευγάτου Ταϊκα στην Ελίζα Χριστοδουλίδη στην περυσινή Berlinale.

Όχι, δεν παίρνουμε ποσοστά από την ταινία, αλλά την θεωρούμε μία από τις κορυφαίες του 2014 και από τη στιγμή που το δίδυμο των δημιουργών της ξεκίνησε καμπάνια στο Kickstarter με σκοπό να μαζευτεί το επιθυμητό ποσό, ώστε να διανεμηθεί το φιλμ σε 70 αμερικανικές πόλεις (με αντίστοιχα δώρα φυσικά, ανάλογα με την συνδρομή), το θεωρήσαμε καθήκον μας να σας ενημερώσουμε και να σας υπενθυμίσουμε το ταινιάκι, το οποίο υπάρχει... οut there.

Tην σελίδα μπορείτε να την τσεκάρετε εδώ, ενώ στο βίντεο κλιπ που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε online τα πρώτα 6 λεπτά της ταινίας για να μπείτε στο κλίμα.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Shirley

Shirley

Θα το βρείτε: Netflix

Όπως μας ενημερώνει από την αρχή το “Shirley”, το 1968 ανάμεσα στα 435 μέλη...
13 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos