Παραιτήθηκε ο σκηνοθέτης του Deadpool 2

Published: 22 Oct 2016, 21:46
Συντάκτης:

To sequel του Deadpool δεν θα έχει τον ίδιο σκηνοθέτη, καθώς ο Τιμ Μίλερ παραιτήθηκε από το πρότζεκτ, σύμφωνα με επίσημες πηγές, «λόγω δημιουργικών διαφωνιών» με τον πρωταγωνιστή, παραγωγό και ψυχή του φιλμ, Ράιαν Ρέινολντς.

Βασικά το γεγονός ότι ο Μίλερ ήθελε να επιμείνει στο στυλιζάρισμα όσον αφορά την συνέχεια του φιλμ, ενώ ο Ρέινολντς αντίθετα να εντείνει περισσότερο την αίσθηση του αναρχικού χιούμορ, υπήρξαν επίσης διαφωνίες όσον αφορά στο επιπλέον κάστιννγκ (ο Ρέινολντς διαφωνούσε κάθετα για την επιλογή του Κάιλ Τσάντλερ για τον ρόλο του Cable), ενώ ο Μίλερ εμφανιζόταν ενοχλημένος που ενώ ο Ρέινολντς πήρε πολύ σημαντική αύξηση για το Deadpoool 2, ο ίδιος μέχρι πρόσφατα δεν είχε υπογράψει καν συμβόλαιο.

Βέβαια, ο Αμερικανός σκηνοθέτης μπορεί να μην είχε ανακοινωθεί επϊσημα από την Fox, αλλά είχε ήδη ξεκινήσει να δουλεύει το σενάριο και να επιλύει ζητήματα παραγωγής για το φιλμ που αναμένεται το 2018.

Οι διαφωνίες του όμως με τον Ρέινολντς δεν θα μπορούσαν να έχουν διαφορετικό αποτέλεσμα από τη στιγμή που ο 40χρονος σταρ ήταν αυτός που επέμεινε για την δημιουργία του φιλμ και ήταν φυσικά ο βασικός υπεύθυνος για την μαζική επιτυχία του: με εισπράξεις 780 εκατ. δολλάρια παγκοσμίως, αποτελεί το κορυφαίο R-Rated φιλμ όλων των εποχών στην αντίστοιχη λίστα.

Σύμφωνοι, βοήθησε αναμφισβήτητα και ο σκηνοθέτης  στο εγχείρημα, άλλωστε το διαζύγιο ήταν φιλικό και ο Μίλερ θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την Fox σκηνοθετώντας το cyber thriller «Influx».

Deadpool όμως είναι συνώνυμο του Ρέινολντς, του ανέστησε άλλωστε μια υπερεκτιμημένη καριέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos