ΣΕΙΡΕΣ

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι τηλεοπτικοί κωμικοί ηθοποιοί

Published: 5 Oct 2016, 15:45
Συντάκτης:

Η καλή κωμωδία είναι σπάνια κατάσταση και εκτιμάται ιδιαίτερα. Πόσο μάλλον σε επίεδο τηλεοπτικής σειράς, όπου κάθε εβδομάδα δοκιμάζονται σκληρά οι έξυπνες και διασκεδαστικές κωμικές σκηνές. Με τρεις ηθοποιούς από το «The Big Bang Theory» να δεσπόζουν στην σχετική λίστα, θα σας παρουσιάσουμε την δεκάδα (που τυπικά είναι 16άδα διότι πολλοί ισοβαθμούν στην τελευταία θέση) των πιο ακριβοπληρωμένων ανά επεισόδιο όσον αφορά στις κωμικές σειρές.

Προηγούνται λοιπόν οι Jim Parsons, Kaley Cuoco & Johnny Galecki με αμοιβή 1 εκατομμύριο δολλάρια ανά επεισόδιο και τους ακολουθεί ο Dwayne Johnson με 400.000 για το «Ballers» του ΗΒΟ, η Ντρου Μπάριμορ για το «Santa Clarita Diet» του Netflix και οι Emma Stone & Jonah Hill για το «Maniac», επίσης του Netflix, με 350.000.

Πιο μακριά, ο Jeffrey Tambor με 275.000 για το «Transparent» του Amazon, ενώ με 250.000 το επεισόδιο αμοίβονται οι Julia Louis-Dreyfus («Veep» - HBO), Tim Allen («Last Man Standing» - ΑBC), Patricia Heaton («The Middle» - ABC), Julie Bowen («Modern Family» - ABC), Ty Burrell («Modern Family» - ABC), Jesse Tyler Ferguson («Modern Family» - ABC), Eric Stonestreet («Μodern Family» - ABC) και Sofia Vergara («Modern Family» - ABC)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos