Ο Τζέιμς Φράνκο στο σύμπαν της Marvel!

Published: 27 Nov 2017, 14:24
Συντάκτης:

Ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος, συγγραφέας, ζωγράφος… ο Τζέιμς Φράνκο έχει καταπιαστεί με τόσα πράγματα στα 39 του χρόνια, που θα μπορούσε να πει κανείς ότι είτε δεν κοιμάται ποτέ είτε έχει κλωνοποιήσει τον εαυτό του. Με βάση τη δεύτερη υπόθεση, ο νέος ρόλος που ανέλαβε του ταιριάζει γάντι, καθώς συμφώνησε να υποδυθεί τον μεταλλαγμένο Jamie Madrox, aka Mutiple Man, ο οποίος ανήκει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel που διαχειρίζεται η 20th Century Fox.

Όπως μπορεί να έχετε ψυλλιαστεί ήδη από το όνομά του, o Multiple Man μπορεί να δημιουργεί πολλές κόπιες του εαυτού του. Η δύναμη αυτή εμφανίστηκε αμέσως μετά τη γέννησή του, όταν ένας γιατρός τον χαστούκισε για να πάρει την πρώτη του ανάσα, με αποτέλεσμα να τον κάνει να δημιουργήσει το πρώτο αντίγραφό του ως βρέφος!

Μεγαλώνοντας, ο Multiple Man βρίσκει μια θέση στους X-Men του Professor Xavier και δημιουργεί αργότερα τη δική του ομάδα μεταλλαγμένων, την X-Factor, η οποία χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και αποτελείται από δευτερεύοντα μέλη του σύμπαντος των Χ-Men.

O Φράνκο, ο οποίος είχε τον ρόλο του Harry Osborn, κολλητού του Spiderman/Peter Parker στην τριλογία ταινιών του Sam Raimi, είναι αδιαμφισβήτητα αρκετά χαρισματικός και αναγνωρίσιμος, ώστε αναλάβει τον πρώτο ρόλο σε ένα νέο υπερηρωικό franchise.

Η επερχόμενη και άτιτλη ακόμα ταινία με πρωταγωνιστή τον Multiple Man δεν θα είναι η πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση του μεταλλαγμένου ήρωα, καθώς τον είχε υποδυθεί πρώτος ο Έρικ Ντέιν (Grey’s Anatomy) σε έναν μικρό ρόλο στο “X-Men: The Last Stand” του 2006. Ο σκηνοθέτης μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά ο σεναριογράφος της θα είναι ο Άλαν Χάινμπεργκ (Wonder Woman), ενώ ο χαρακτήρας του Multiple Man είναι το πνευματικό παιδί του σπουδαίου δημιουργού κόμιξ Λεν Γουέιν, ο οποίος είναι «πατέρας» και του Wolverine. Δυστυχώς όμως δεν θα μπορέσει να δει το δημιούργημά του να αποκτά τη δική του κινηματογραφική ταινία, καθώς απεβίωσε τον περασμένο Σεπτέμβρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos