Ο Στιβ Καρέλ ετοιμάζει "The Office" στο διάστημα

Published: 19 Jan 2019, 04:03
Συντάκτης:

H νέα κωμική σειρά του Netflix διαδραματίζεται στο διάστημα και θα πρωταγωνιστεί ο Στιβ Καρέλ (και ενώ μένει να ανακοινωθεί και το υπόλοιπο καστ).

<a href="/en/nea/patient-season-1-maestriki-mixi-thriler-dramatos/66956">"The patient" season 1: Μαεστρική μίξη θρίλερ-δράματος</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"The patient" season 1: Μαεστρική μίξη θρίλερ-δράματος

Και ακόμα καλύτερα, την τρέχει και την γράφει ο Γκρεγκ Ντάνιελς του "The Office" και του "Parks and recreation"! 

Mπορεί οι δυο τους λοιπόν να μην συνεργαστούν στην μελλοντική αναβίωση του "The Office", καθώς ο Καρέλ δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει, αυτό θα συμβεί όμως στο "Space Force". Κεντρικό θέμα της σειράς η διαστημική ομάδα κρούσης που ο Donald Trump ετοιμάζει και έχει βαφτιστεί ως "Space Force", η οποία θα αποτελέσει το 6ο τμήμα άμυνας των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων στο άμεσο μέλλον. 

Για την ανακοίνωση αυτή το Netflix ετοίμασε και ένα teaser trailer με μουσική υπόκρουση "Zarathustra" (κάπου εδώ τελειώνουν οι ομοιότητες με 2001: A Space Odyssey του Κιούμπρικ...). Αναμένουμε περισσότερα προσεχώς.

Update 30/9/19: Η σειρά θα διηγείται την κωμική απόπειρα δημιουργίας μια διαστημικής στρατιωτικής υπηρεσίας εκ μέρους των ΗΠΑ, ενώ σχηματίστηκε και το υπόλοιπο καστ, με πρώτο και καλύτερο τον Τζον Μάλκοβιτς, επίσης τον Μπεν Σβαρτς (Parks and Recreation), την Ντιάνα Σίλβερς (Booksmart) και τον Τζίμι Γιανγκ (Silicon Valley). Θα στριμάρει στο Netflix στις 29 Μαϊου.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos