Ο Ουές Άντερσον μας παρουσιάζει το νέο του animation

Published: 14 Oct 2015, 04:00
Συντάκτης:

Ο Ουές Άντερσον αποκάλυψε λεπτομέρειες για το νέο του project μετά την τεράστια επιτυχία του The Grand Budabest Hotel.

Η νέα του ταινία θα είναι animation και όπως το “Τhe Fantastic Mr. Fox”, θα έχει να κάνει με ζώα, αυτή την φορά με σκυλιά. Είναι γεγονός πως στις ταινίες του, ο Anderson έχει σκοτώσει αρκετά σκυλιά (Moonrise Kingdom, The Royal Tenenbaums) μέχρι που το New Yorker είχε δημοσιεύσει ένα άρθρο το 2012 με τίτλο «Μισεί ο Wes Anderson τα σκυλιά;». Ο ίδιος δηλώνει με χιούμορ: «Έχω σκοτώσει σκύλους στη δουλειά μου και αυτό είναι κάτι που δεν περνάει στα ψιλά».

Περιμένοντας να δούμε αν θα αποδώσει δικαιοσύνη με το δικό του, μαγικό στυλ, να σας ενημερώσουμε ότι στην stop-motion animation προσπαθειά του, θα δούμε μεταξύ άλλων τον Μπράιαν Κράνστον, τον Έντουαρντ Νόρτον, τον Τζέφ Γκόλντμπλαμ και τον Μπομπ Μπάλαμπαν οι οποίοι έχουν συμφωνήσει μέχρι στιγμής και μην αμφιβάλλετε ότι θα ακολουθήσουν και πολλοί άλλοι ακόμη.

Update 21/12/16: O ίδιος ο Ουές Άντερσον μας παρουσιάζει αυτοπροσώπως το νέο του project (με τον Έντουαρντ Νόρτον να κρυφακούει...), το οποίο θα αποκαλείται "Isle of dogs", όπως έχουμε γράψει ξανά θα πρόκειται περί stop motion animation και θα είναι επηρεασμένο από τη δουλειά του Χαγιάο Μιγιαζάκι. Επίσης, αποκάλυψε και ολοκληρωμένο το καστ, καθώς στα ονόματα που γράψαμε πιο πάνω πρόσθέστε αυτά των Μπιλ Μάρεϊ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Τίλντα Σουίντον, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Φράνσες ΜκΝτόρμαντ, Γκρέτα Γκέρβιγκ και Γιόκο Όνο! Περισσότερα στο crowdrise.com/wesanderson.

Update 26/4/17: Το πρώτο stop-motion animation για τον Ουές Άντερσον μετά το 2009 και το "Fantastic Mr. Fox" έχει πόστερ και ημερομηνία διανομής στις αίθουσες. Σε σχεδόν έναν χρόνο από τώρα: 20 Απριλίου 2018...

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
2 days

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos