«O όλος ντόρος με το “The Interview” με αρρώστησε»

Published: 29 Jan 2015, 10:04
Συντάκτης:

Πριν λίγες μέρες σας γράψαμε για τη νέα ταινία του Τζάστιν Κέλι “I am Michael”-σε παραγωγή Γκας Βαν Σαντ- που κάνει πρεμιέρα απόψε στο φεστιβάλ Sundance και την ερχόμενη βδομάδα στο Βερολίνο, με τον Τζέιμς Φράνκο να υποδύεται τον γκέι ακτιβιστή Michael Glatze που το 2007 απαρνήθηκε την ομοφυλοφιλία του για χάρη της θρησκείας.

Στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης του Variety στα παρασκήνια του Sundance, ο Φράνκο μίλησε για την νέα ταινία και τις… επίμαχες ερωτικές σκηνές, αλλά και τον όλο ‘ντόρο’ που προκλήθηκε με την ταινία “The Interview” και το χακάρισμα της Sony. 

Μιλώντας για την ‘καυτή’ σκηνή της ταινίας, ήτοι το … gay τρίο με τους συμπρωταγωνιστές του Ζάκαρι Κουίντο και Τσάρλι Κάρβερ, ο Φράνκο είπε ότι ήξερε εκ των προτέρων ότι ο σκηνοθέτης δεν θα το… τραβούσε πάρα πολύ, για να είναι safe. Οπότε ήταν ο ίδιος ο Φράνκο που πήρε την πρωτοβουλία να φτάσει τη σκηνή στα άκρα, μέχρι να ακούσει το «cut». Σήμερα, ο ίδιος  δεν μπορεί καν να θυμηθεί τι ακριβώς συνέβη κατά τη διάρκεια του γυρίσματος της εν λόγω σκηνής (κοινώς, πάλι μας δουλεύει).

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν έχει μετανιώσει για το“The Interview”, o Φράνκο αρνήθηκε κατηγορηματικά, ωστόσο δήλωσε εξουθενωμένος με την όλη διάσταση του θέματος: «Πραγματικά ήταν κάτι έξω από τα χέρια μου. Ήταν μια κατάσταση όπου δεν υπήρχε τίποτα που να μπορώ να κάνω. Από τη στιγμή που ακύρωσαν την πρεμιέρα και η ταινία αποσύρθηκε από τις αίθουσες, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Δεν περίμενε κανείς από μένα να πάρω αποφάσεις. Απλώς καθόμουν σιωπηλός και κοιτούσα γύρω μου, υπήρχε πολλή πίεση. Είχε δοθεί από τον τύπο τόσο μεγάλη  διάσταση σ’αυτό,  σε επίπεδο που δεν περίμενα. Ήταν ένα σοκ για δικό μου ‘σύστημα’ και ‘αρρώστησα’. Αλλά ποτέ δεν αισθάνθηκα απειλή για την ασφάλειά μου ή οτιδήποτε».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos