Ο Φάρος

O Λούκα Γκουαντανίνο από τον τρόμο, στον έρωτα

Published: 27 Feb 2019, 03:10
Συντάκτης:

Τι και αν όλοι περιμένουν την κινηματογραφική συνέχεια του “Call Me By Your Name”, ο σκηνοθέτης του έδωσε ζωή στον Έλιο και τον Όλιβερ, Λούκα Γκουαντανίνο, βάζει πλώρη για την μικρή οθόνη και συγκεκριμένα για το HBO.

ΣΧΕΤΙΚΑΤο Hollywood επισκέπτεται τα Τρίκαλα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗO Φάρος, 30 Ιανουαρίου στους κινηματογραφους

Σύμφωνα με πληροφορίες, το “We Are Who We Are” θα είναι η σειρά που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του Γκουαντανίνο και στην οποία θα παρακολουθήσουμε το καλοκαίρι του νεαρού Φρέιζιερ στην στρατιωτική βάση όπου έχει σταλεί, στην Ιταλία. Κατά την παραμονή του εκεί, ο πρωταγωνιστής έρχεται σε επαφή με τους συναδέλφους του και συγκεκριμένα με την Κέιτλιν, με την οποία αναπτύσσει δεσμό. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν ο Φρέιζιερ συνειδητοποιεί την αμφιβολία του ως προς την σεξουαλική του ταυτότητα καθώς ο στρατιώτης Τζέισον δεν τον αφήνει αδιάφορο.

Αν εξαιρέσουμε το περσινό “Suspiria”, το σινεμά που υπηρετεί ο Ιταλός σκηνοθέτης συνήθως περιλαμβάνει κάποιο ταξίδι αυτογνωσίας των πρωταγωνιστών, ίσως και κάποια περιπλανώμενη ρομαντική αίσθηση. Ως εκ τούτου, οι φαν των παλαιότερων “A Bigger Splash”, “I am Love” και εννοείται του “Call Me By Your Name” θα αγκαλιάσουν με πάθος το συγκεκριμένο project.

Το σενάριο του “We Are Who We Are” θα επιμεληθεί ο ίδιος ο Γκουαντανίνο με τους Φραντσέσκα Μανιέρι και Πάολο Τζιορντάνο και όπως όλα δείχνουν, η σειρά θα αποτελείται από οχτώ ωριαία επεισόδια με την ποιότητα που πάντα ξεχωρίζει το HBO.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάιο, πράγμα που αυτομάτως θέτει την κυκλοφορία για αρχές του 2020. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

"Giri / Haji" season 1: Ισορροπημένο

"Giri / Haji" season 1: Ισορροπημένο

Σύνοψη: Δύο διαφορετικοί κόσμοι, αυτός της ιαπωνικής Γιακούζα και αυτός της λονδρέζικης μαφίας, μπλέκονται...
16 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο