Νικόλ Κίντμαν: "Ο γάμος με τον Τομ Κρουζ με προστάτεψε"

Published: 17 Oct 2018, 12:33
Συντάκτης:

Το πρόγραμμα της Νικόλ Κίντμαν για το 2018 ήταν σίγουρα φορτωμένο με ρόλους στα “Boy Erased” και “Destroyer” παρόλα αυτά βρήκε χρόνο για το περιοδικό “The Cut” και για να ένα άρθρο στο οποίο εξετάζει την δύναμη της στο Χόλυγουντ και όπως εξηγεί και η ίδια είναι η ικανότητα να εκμεταλλεύεται την επιρροή της στον χώρο ώστε να μπορεί να δημιουργεί απαιτητικές δουλειές σαν το “Big Little Lies” που είδαμε πέρυσι και στο οποίο συνείσφερε και ως παραγωγός.

<a href="/en/nea/o-tom-kroyz-kopike-apo-tileoptiko-jack-reacher-logo-ypsoys/59348">Ο Τομ Κρουζ κόπηκε από το τηλεοπτικό Jack Reacher λόγω ύψους</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Τομ Κρουζ κόπηκε από το τηλεοπτικό Jack Reacher λόγω ύψους

Το πρόσφατο “Destroyer” ήταν ένα δείγμα από την δύναμη που κατέχει ακόμα και αναφέρει πως: «Ήταν μία δύσκολη ταινία. Έχουμε γυναίκα σκηνοθέτη, την Καρίν Κουσάμα. Εγώ είμαι στον κεντρικό ρόλο μιας μυστικής πράκτορα χωρίς ίχνος ωραιοποίησης. Πρόκειται ουσιαστικά για μία πολύπλοκη, θυμωμένη γυναίκα. Κανένας δεν αδημονούσε να κάνει αυτήν την παραγωγή!»

Αναφορικά με τις δικές της “#MeToo” στιγμές ομολόγησε πως υπήρχαν κάποιες ανά καιρούς στην καριέρα της αλλά αρνήθηκε να μπει σε λεπτομέρειες και περιορίστηκε στο γεγονός ότι οποιαδήποτε εμπειρία που αποκόμιζε όλα αυτά τα χρόνια φρόντιζε να την μεταφέρει στους ρόλους της. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Δεν θέλω να εκθέσω αυτές τις άβολες στιγμές σε ένα άρθρο αλλά σίγουρα επικοινωνούνται μέσω της δουλειάς μου. Είμαι ανοιχτή και ειλικρινής και θέλω τα συναισθήματά μου όπως και οι εμπειρίες μου να μην σκορπίζονται –και δεν μιλώ μόνο για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Αναφέρομαι και στον θάνατο, στην απώλεια και όλο το φάσμα της ζωής. Θα πρέπει να τα διαχειριστούν οι σωστοί άνθρωποι ώστε να μην γίνουν απλά αντικείμενα εκμετάλλευσης».

Στην συζήτηση μάλιστα δεν άργησε να αναφερθεί και στον πρώην σύζυγό της Τομ Κρουζ με τον οποίο παντρεύτηκε στα είκοσι της και από τον οποίο δεν αποκόμισε δύναμη αλλά κάτι διαφορετικό. «Παντρεύτηκα πολύ νέα» λέει η ίδια «αλλά σίγουρα δεν ήταν δύναμη για μένα –ήταν προστασία. Παντρεύτηκα από έρωτα, αλλά το να είσαι σύζυγος ενός πολύ ισχυρού άντρα σε προστατεύει από τις εκάστοτε παρενοχλήσεις. Μπορούσα να δουλέψω αλλά ήμουν τυλιγμένη σε ένα κουκούλι με αποτέλεσμα όταν βγήκα από αυτήν την σχέση στα τριάντα μου ένιωθα σαν να έπρεπε να μεγαλώσω».

Τα “Boy Erased” και “Destroyer” κάνουν πρεμιέρα στην Αμερική στις 2 Νοεμβρίου και 25 Δεκεμβρίου αντίστοιχα.      

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
18 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos