ΣΕΙΡΕΣ

To Netflix έπαθε... Casa De Papel

Published: 26 Feb 2019, 20:52
Συντάκτης:

Το Netflix δεν χρειάζεται ιδιαίτερες αφορμές για να εμπλουτίσει τους τίτλους του με καινούργιες παραγωγές, η επιτυχία όμως του “La Casa de Papel” έστρεψε το βλέμμα του κολοσσού στην Ισπανική αγορά και λίγο πριν την έναρξη της 69ης Berlinale (στην οποία διαγωνίζεται για πρώτη φορά με την ταινία του “Elisa & Marcela” της Ιζαμπέλ Κοιξέ) ανακοίνωσε πέντε επιπλέον πρωτότυπες σειρές που προέρχονται από την Καταλονία και δια χειρός γνωστών ονομάτων του χώρου όπως ο σκηνοθέτης  Nacho Vigalondo του “Time Crimes” και ο Pau Freixas παραγωγός του “The Red Band Society”. Με αυτές τις προσθήκες, ο αριθμός των Ισπανικών καινούργιων σειρών αλλά και αυτών που συνεχίζονται, εκτοξεύεται από τις 6 στις 11 και όπως δηλώνει το Netflix «καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος περιεχομένου που θα δώσει πολλές διαφορετικές επιλογές στους χρήστες» .

<a href="/en/nea/ripley-ena-kerdismeno-stoihima/69757">"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα

Από τους παραγωγούς του “Elite” θα δούμε την ομότιτλη τηλεοπτική μεταφορά των graphic novels “El Vecino” με πρωταγωνιστή τον Κιμ Γκουτιέρεθ στον ρόλο ενός άντρα που δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα με την δουλειά και την ερωτική ζωή του μέχρι που του δίνονται υπερδυνάμεις από έναν εξωγήινο. Στο πλευρό του θα βρεθεί και η ισπανίδα Κλάρα Λάγκο.

Στο “Dias de Navidad” του Freixas με την Βερόνικα Εσεγκί θα παρακολουθήσουμε τέσσερις αδερφές που γιορτάζουν τα Χριστούγεννα σε τρεις διαφορετικές φάσεις της ζωής τους.

Από το βιβλίο του Κάρλος Μοντέρο έρχεται η επόμενη σειρά που θα ονομάζεται “El desorden que dejas” και θα εστιάζει στην Ρακέλ, μία φιλόλογο που μετακομίζει στην πόλη του συζύγου της όπου εκεί θα ανακαλύψει πολλά μυστικά.

Το “Memorias de Idhun” θα βασίζεται στην ομότιτλή τριλογία φαντασίας και θα είναι η μόνη από τις καινούργιες σειρές που θα έχει αέρα anime με πρωταγωνιστή έναν δαιμονικό νεκρομάντη και την μάχη του για ελευθερία στην μυθική χώρα του Idhun.              

To “Valeria” είναι το «γυναικείο dramedy» που προτείνει το Netflix και αφορά μία γυναίκα συγγραφέα σε υπαρξιακή κρίση και τις τρεις φίλες της που βρίσκονται σε μία δίνη συναισθημάτων σχετικά με τον έρωτα, την φιλία, τα μυστικά, την δουλειά αλλά και τα όνειρα για το μέλλον. Το σενάριο έχει αναλάβει η συγγραφέας-σεναριογράφος Μαρία Λόπεζ Καστάνο.

Οι παραπάνω παραγωγές έρχονται να συνοδεύσουν τα προϋπάρχοντα “Cable Girls”, “Elite” και “La Casa de Papel” όπως και τα επερχόμενα “Hache”, “Alta Mar” και “Criminal”.  

Τέλος, όσον αφορά τις πρωτότυπες ισπανικές ταινίες να πούμε ότι η οικογενειακή κωμωδία “Klaus” του Σέρτζιο Πάμπλος βρίσκεται σε γυρίσματα ενώ τα “Diecisiete” και “Hogar” είναι στο post production και αναμένετε να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2019 και 2020 αντίστοιχα.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos