Νέο Φεστιβάλ Ταινιών Τρόμου

Published: 21 Oct 2017, 16:58

Ένα νέο φεστιβάλ ανοίγει τα φτερά του την επόμενη Κυριακή 29/10/17, με θέμα τον τρόμο και την ανατομία του εγκλήματος.

Ο μη κερδοσκοπικός, πολιτιστικός και επιμορφωτικός σύλλογος «The Basement», υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, διοργανώνει για πρώτη φορά το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου: Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου (Anatomy: Crime Horror

International Film Festival), που θα πραγματοποιηθεί από την Κυριακή 29 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, με ελεύθερη είσοδο στον Δημοτικό Κινηματογράφο Καλλιθέας Καλυψώ (Γρ. Λαμπράκη & Καλυψούς, Καλλιθέα, τηλ.: 2109510909).

Οι προβολές ξεκινούν καθημερινά στις 5 μ.μ. και διαρκούν έως τις 11.30 μ.μ., ενώ για την Παρασκευή 3/11 και το Σάββατο 4/11 έχουν προγραμματιστεί επιπλέον μεταμεσονύκτιες προβολές.

Θα προβληθούν 134 ταινίες - μικρού και μεγάλου μήκους - από 36 χώρες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ταινίες τρόμου, αστυνομικές, φαντασίας και επιστημονικής φαντασίας, κινουμένων σχεδίων, πειραματικές, ντοκιμαντέρ, αλλά και μουσικές - χορευτικές. Οι περισσότερες από αυτές προβάλλονται σε πανελλαδική πρεμιέρα ενώ κάποιες άλλες για πρώτη φορά στην Ευρώπη και τον κόσμο. Στην πλειονότητά τους έχουν αποσπάσει σημαντικά βραβεία σε διεθνή διαγωνιστικά φεστιβάλ. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Την τελετή έναρξης θα κηρύξει ο Δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος.

Περισσότερα για τις ταινίες που θα προβληθούν εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos