Το μέλλον του "Star Wars" και τα ερωτηματικά

Published: 26 Jun 2018, 11:50
Συντάκτης:

Όσο δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις για το μέλλον στο διαγαλαξιακό σύμπαν του "Star Wars", οι φήμες και οι συνεχείς πληροφορίες θα «κατακλύζουν» το διαδίκτυο.
Η Disney και η Lucasfilm έχουν ανακοινώσει βέβαια το επεισόδιο 9 "Star Wars: Episode IX" για τον Δεκέμβριο του 2019, αλλά μετά από αυτό δεν υπάρχει τίποτα.
Ακόμα και η αρχή της νέας τριλογίας Star Wars με σκηνοθέτη τον Ράιαν Τζόνσον του "The Last Jedi" δεν έχει ακόμα ημερομηνία εξόδου όπως και ακόμα μια νέα σειρά των δημιουργών του "Game of Thrones»", Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Γουάις.
Η νέα πληροφορία, μέσω του ηθοποιού Τom Kane ("The Clone Wars") κάνει λόγο για εννέα (!) ταινίες που έχουν να προετοιμάζονται, χωρίς βέβαια να υπάρχει καμία επιβεβαίωση. Όπως και για ξεχωριστές ταινίες για τους Obi-Wan και Boba Fett, που μετά την αποτυχία του "Solo" ίσως να μην λάβουν το τελικό πράσινο φως. Κι όταν λέμε αποτυχία για τον "Solo" είναι ουραγός των 10 ταινιών της saga, με ούτε το μισό των εισπράξεων του "Roque:One".
H Disney πλέον δύσκολα θα επενδύει σε νέους σκηνοθέτες μετά τον τερματισμό της συνεργασίας με τους Phil Lord και Chris Miller ("Solo") και Colin Trevorrow (" Episode IX") αλλά και το "καπέλωμα" στον Gareth Edwards ("Roque:One").
To θέμα βέβαια είναι ποιούς θεωρεί ελπιδοφόρους καθώς και οι τρεις προαναφερθέντες είχαν ήδη σκηνοθετήσει, με επιτυχία, ταινίες με πολύ μεγάλα budget. Σε αναμονή...

<a href="/en/nea/i-seira-star-wars-ahsoka-einai-diathesimi-sto-disney-plus/68618">Η σειρά "Star Wars: Ahsoka" είναι διαθέσιμη στο Disney Plus</a>ΣΧΕΤΙΚΑΗ σειρά "Star Wars: Ahsoka" είναι διαθέσιμη στο Disney Plus

Update 27/3/19: Η πρώτη αφίσα διέρρευσε στο Reddit και μπορούμε να διακρίνουμε εκτός από τους γνωστούς, την Jannah (δεξιά από τον Chewie), την Zorri (που υποδύεται η Κέρι Ράσελ) με μια νέα πανοπλία, ένα πρωτοεμφανιζόμενο alien (αριστερά του Finn) σε μια cgi δημιουργία που λογικά θα διχάσει, αλλά και τους Knights of Ren, που ο Τζέι Τζέι Άμπραμς μας σύστησε στο ‘The Force Awakens’, αλλά ο Ρίαν Τζόνσον αγνόησε εντελώς στο ‘The Last Jedi’. Και αναμένεται συνέχεια προφανώς, με άφθονο προωθητικό υλικό μελλοντικά.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos