Ο Ράιαν Τζόνσον θα σκηνοθετήσει τα επόμενα Star Wars!

Δημοσίευση: 21 Ιουνίου 2014, 20:58

Το "Star Wars: Episode VII" να προχωρά με σχετικά γρήγορους ρυθμούς στα Pinewood στούντιο στο Λονδίνο, άλλωστε πριν μερικές εβδομάδες σας δείξαμε αποκλειστικές φωτό από τα πρώτα γυρίσματα στο Άμπου Ντάμπι, ενώ μάθαμε και για τις δύο νέες μεταγραφές του σκηνοθέτη Τζέι Τζέι Έιμπραμς για το καστ.

Το ίδιο γρήγορα όμως τρέχουν και οι εξελίξεις για τα επόμενα δύο φιλμ της προαναγγελθείσας τριλογίας, τα οποία αναζητούσαν σκηνοθέτη από τη στιγμή που ο Έιμπραμς είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα καθήσει ξανά στην σκηνοθετική καρέκλα μόλις ολοκληρώσει το παρόν.

Τον βρήκαν.

Και μάλιστα διαθέτει σπουδαία προοπτική. Ο λόγος για τον Ράιαν Τζόνσον, σκηνοθέτη των εξαιρετικών "Brick" & "Looper" (και του μέτριου "Βrothers Bloom"), αλλά και επεισοδίων από το τηλεοπτικό hit "Breaking Bad", ο οποίος ανέλαβε και επίσημα τα "Episode VIII"/2017 και "Episode IX"/2019.

Ένας δημιουργός (δηλωμένος φαν των "Star Wars" ταινιών) με πολύ μέλλον μπροστά του για να εξελίξει περισσότερο το ιδιαίτερο στυλ του με τις τρομερές εικόνες και την ιδιοσυγκρασιακή ανάπτυξη πλοκής και χαρακτήρων στις ταινίες του. Το θέμα είναι αν τα στούντιο παραγωγής θα του δώσουν πλήρη ελευθερία κινήσεων ή θα "επιβάλλουν" ορισμένες σταθερές εμπορικής ανελιξιμότητας.

Θα δείξει.

Α.Κ.

Πρώτη δημοσίευση: 21 Ιουνίου 2014, 20:58
Ενημέρωση: 21 Ιουνίου 2014, 22:09

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos