Mάθιου ΜακΚόναχι για Τραμπ: «Να στηρίξουμε τον πρόεδρό μας»

Published: 2 Feb 2017, 17:23
Συντάκτης:

O Mάθιου ΜακΚόναχι προχώρησε σε δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν, στηρίζοντας έμμεσα την προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ. Ο Αμερικανός σταρ μίλησε στο ChannelFi στο πλαίσιο της προώθησης του "Gold", και κάποια στιγμή (στο 2.40 του video) ο δημοσιογράφος του είπε : «Κάθε Αμερικανός που έρχεται στο Λονδίνο, μας λέει πόσο μισεί τον Τραμπ. Μήπως ήρθε η ώρα η πνευματική ελίτ των ΗΠΑ να του δώσει ίσως μια ευκαιρία;»

O ΜακΚόναχι απάντησε αμέσως: «Eτσι κι αλλιώς, δεν έχουν κι άλλη επιλογή. Είναι πρόεδρός μας. Είναι καιρός για εμάς να τον αποδεχτούμε, να συμφιλιωθούμε με το γεγονός και να κάνουμε έργο μαζί του».

Ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός τονισε πως θα πρέπει να περιμένουμε αν θα κάνει όσα έχει πει, και όσο και αν διαφωνείς μαζί του πρεπει να γίνεις εποικοδομητικός.

Η συνέντευξη προβλήθηκε την Κυριακή, δύο μέρες αφού ο Τραμπ αποφάσισε  να κλείσει τα σύνορα των ΗΠΑ σε πρόσφυγες από όλο τον κόσμο. Οπως όλα δείχνουν είχε μαγνητοσκοπηθεί νωρίτερα από αυτό.

To video της συνέντευξης αποσύρθηκε από το YouTube το μεσημέρι της Πέμπτης 2/2, κίνηση που σαφώς έκανε χειρότερα τα πράγματα... Έκτοτε, ανεβαίνει/κατεβαίνει συνεχώς.

Υπάρχει βέβαια στο Twitter!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos