Κάννες 13 - Aρέσει η αφίσα του φετινού Φεστιβάλ!
Published: 22 Mar 2013, 21:13

Πιστό στην παράδοση των ρετρό design πόστερ των τελευταίων ετών, το φετινό (66ο) Φεστιβάλ των Καννών αποκάλυψε την αφίσα του, η οποία είναι πραγματικά εντυπωσιακή.
Παρουσιάζει ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, τον Πολ Νιούμαν με την Τζόαν Γουντογουορντ, φωτογραφημένοι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «A new kind of love" του Μέλβιλ Σάβελσον το 1963.
Ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο που "καθάρισε" ψηφιακά και απέκτησε ένα φόντο γραφιστικής κινηματογραφικής ψευδαίσθησης, από τη Bronx Agency που έχει αναλάβει όλα τα γραφικά για το 66ο φεστιβάλ. Δείτε και το σχετικό βίντεο κλιπ με ρεμιξαρισμένο το κλασσικό μουσικό θέμα του φεστιβάλ το οποίο θα διεξαχθεί μεταξύ 16 και 25 Μαϊου.
Πρώτη δημοσίευση: 22 Mar 2013, 21:13
Ενημέρωση: 22 Mar 2013, 21:13














ΣΧΟΛΙΑ
Εμφάνιση σχολίων