Η Τζίλιαν Άντερσον επιστρέφει στις X-Files ρίζες της

Published: 9 Jul 2018, 12:41
Συντάκτης:

Το «UFO» της Sony Pictures θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 και πλέον έχουμε το τρέιλερ της ταινίας. Φαίνεται ένα αρκετά ενδιαφέρον θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, με ένα πολύ καλό καστ ηθοποιών, όπως την Gillian Anderson, γνωστή για τον ρόλο της Dana Scully στο «The X-Files». Η ιστορία του «UFO» δεν όπως στις περισσότερες ταινίες με εξωγήινους, που είτε ένας άνθρωπος στέλνεται στο διάστημα και έρχεται σε επαφή με άλλα όντα, είτε ένας εξωγήινος έρχεται στην Γη και επικοινωνεί με έναν άνθρωπο (όπως στο ET). Το «UFO» ακολουθεί τους ίδιους δρόμους με το «Super 8», στο επίκεντρο δηλαδή τίθενται οι ανθρώπινοι χαρακτήρες της ταινίας, που πιστεύουν σε εξωγήινους, χωρίς να συναντούν απαραίτητα εξωγήινους.

Τον πρωταγωνιστή υποδύεται ο Alex Sharp, βραβευμένος με Tony για την ερμηνεία του στο θεατρικό έργο «The Curious Incident of the Dog in the Night-Time». Ακόμα, παίζει ο David Strathairn («Good Night and Good Luck»), αλλά και η Gillian Anderson, που είχε 4 υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο της στο «The X-Files» (με μία νίκη το 1997). Ο τόνος της ταινίας μοιάζει να είναι κοντά με την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, οπότε η επιλογή της ηθοποιού είναι τουλάχιστον κατάλληλη.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, ο Derek (Alex Sharp) είναι ένας πολύ έξυπνος φοιτητής που πιστεύει ότι τα διάφορα μυστήρια σημάδια σε διάφορα αεροδρόμια των ΗΠΑ είναι εξωγήινοι. Με την βοήθεια της κοπέλας του, της Natalie (Ella Purnell), και της καθηγήτριας μαθηματικών, Dr. Hendricks (Gillian Anderson), ο Derek προσπαθεί να ξετυλίξει το μυστήριο, με τον πράκτορα του FBI Franklin Ahls (David Strathairn) να τον ακολουθεί κατά πόδας. Το «UFO» είναι μία low budget ανεξάρτητη ταινία, αλλά φαίνεται ενδιαφέρουσα, ενώ σηματοδοτεί και την επιστροφή της Anderson σε κάτι παραπλήσιο των X-Files. Η ταινία θα κυκλοφορήσει σε DVD και ψηφιακά στις 4 Σεπτέμβρη 2018.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos