Η Σκάρλετ Γιόχανσον κάνει τεστ παράνοιας...

Published: 18 Feb 2015, 13:47
Συντάκτης:

To πρόγραμμα της Σκάρλετ Γιόχανσον, δεν το λες και ελαφρύ για τους επόμενους μήνες: "Avengers: The age of Ultron", "Hail Ceasar!" (των αδερφών Κοέν), "Captain America: Civil war" & στις αρχές του 2017 το "Ghost in the shell" του Ρούπερτ Σάντερς (Snow White and the Ηuntsman)...

Kάπου ενδιάμεσα ή και αμέσως μετά θα χωρέσει και το "The psycopath test", βασισμένο στο επιστημονικό βιβλίο του Τζον Ρόνσον που κυκλοφόρησε το 2011, πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα και προκάλεσε συζητήσεις, καθώς υποστηρίζει ότι ένας στους εκατό ανθρώπους πάσχει από κάποιας μορφής ψυχοπάθεια, ενώ προτείνει εναλλακτικές επιλογές, αλλά και ανορθόδοξες θεραπείες.

Θα σκκηνοθετήσει ο Τζέι Ρόουτς (Austin Powers, Meet the parents, The campaign) ενώ ολοκληρώνει το βιογραφικό φιλμ για τον Ντάλτον Τράμπο με τον Μπράιαν Κράνστον του Breaking Bad, στον πρωταγωνιστικό ρόλο (και μαζί του Νταϊάν Λέιν, Έλεν Μίρεν, Ελ Φάνινγκ). Την σεναριακή διασκευή θα αναλάβει η Κριστίν Γκορ, σεναριογράφος του «Accidental Love», της ρομαντικής κομεντί με τον Τζέικ Τζίλενχαλ και την Τζέσικα Μπιλ που σκηνοθέτησε με ψευδώνυμο, ο Ντέιβιντ Ο. Ράσελ.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Shirley

Shirley

Θα το βρείτε: Netflix

Όπως μας ενημερώνει από την αρχή το “Shirley”, το 1968 ανάμεσα στα 435 μέλη...
10 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos