ΣΕΙΡΕΣ

Η CIA τρολάρει το "X-Files"!

Published: 28 Jan 2016, 13:30

Με μια ανάρτηση στο Twitter και χιουμοριστική διάθεση, η CIA ανακοίνωσε πως δίνει στη διάθεση του κοινού ορισμένα έγγραφα και φωτογραφίες για όσους υποστηρίζουν την ύπαρξη εξωγήινων ή για εκείνους που θέλουν να τα μελετήσουν και να τη διαψεύσουν.

"Ρίξτε μια ματιά στα X- Files μας. Πέντε έγγραφα για τον Mulder & πέντε για την Scully. #TheTruthIsOutThere" έγραψε στο Twitter η Αμερικάνικη Υπηρεσία Πληροφοριών, προσθέτοντας παραπομπή στην ιστοσελίδα της.

Εκεί μπορεί οποιοσδήποτε να μελετήσει όσες έρευνες είχαν διεξαχθεί από τις υπηρεσίες της και αφορούσαν σε αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα. Τα έγγραφα χρονολογούνται κατά βάση από τα τέλη των δεκαετιών του 1940 και του 1950.

"Εδώ θα βρείτε πέντε αρχεία από τα απόρρητα έγγραφα που νομίζουμε ότι ο πράκτορας Fox Mulder της τηλεοπτικής σειράς X-Files θα ήθελε να χρησιμοποιήσει, ώστε να πείσει τους άλλους για την ύπαρξη εξωγηίνης δραστηριότητας. Εμείς επιλέξαμε άλλα πέντε αρχεία που θεωρούμε πως η αμφισβητίας σύντροφος του Μόλντερ, η μυστική πράκτορας Dana Scully θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει, για να αποδείξει πως υπάρχει επιστημονική εξήγηση για τις εμφανίσεις UFO. Η αλήθεια είναι εκεί έξω" γράφει η CIA στην ιστοσελίδα της. 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos