Η Ava DuVernay αφήνει τη Disney και το γυρίζει στη DC

Published: 17 Mar 2018, 20:26
Συντάκτης:

Αμέσως μετά την σκηνοθετική αποτυχία της με το αμφιλεγόμενο ‘A Wrinkle in Time’ η Ava DuVernay προσανατολίζεται τώρα στη DC και συγκεκριμένα στο είδος των ταινιών με σούπερ ήρωες. Η DuVernay είναι έτοιμη να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το κόμικ ‘New Gods’ του Jack Kirby.

Σύμφωνα με το Deadline, η σκηνοθέτιδα του “Selma” υπέγραψε με τη Warner Bros./DC να σκηνοθετήσει τη μεταφορά της κλασικής σειράς κόμικ του Kirby που εκδόθηκαν για πρώτη φορά το 1971. Οι ‘Νέοι Θεοί’, όπως θα μεταφραζόταν στα ελληνικά, είναι ένας αγώνας κοσμικών όντων που χωρίζονται σε δύο μαχόμενους κόσμους, τον New Genesis και τον Apokolips.

Όταν η ίδια ερωτήθηκε στο Twitter ποιος είναι ο αγαπημένος της σούπερ ήρωας, εκείνη απάντησε: «Ουφ! Αυτό είναι δύσκολο. Η Big Barda. Για πολλούς λόγους’. Η Big Barda είναι χαρακτήρας του New Gods, καθαρός υπαινιγμός για την εν λόγω ταινία.

Μπορεί το A Wrinkle in Time της Disney να μην ήταν κάτι σπουδαίο, αλλά είχε αρκετά στοιχεία που δεν γίνεται να αγνοήσουμε, και που κάνουν την επόμενη σκηνοθετική δουλειά της DuVernay άκρως ενδιαφέρουσα. Όχι μόνο τα ειδικά του εφέ ξεχώριζαν ποιοτικά αλλά η σκηνοθέτης του έγινε η πρώτη μαύρη γυναίκα που κατάφερε να σκηνοθετήσει ένα blockbuster που είχε budget πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια.

Για να δούμε, λοιπόν, εάν με το νέο της εγχείρημα θα ξεπεράσει τον εαυτό της.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση: 17 Mar 2018, 20:26
Ενημέρωση: 17 Mar 2018, 20:26
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο