Η Αριάντ Λαμπέντ και ο Μάρτιν Σκορσέζε!

Published: 20 May 2017, 16:17
Συντάκτης:

Η Αριάν Λαμπέντ συνεχίζει μια ανοδική πορεία στην καριέρα της, με πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές ταινιών και –το κυριότερο- διαφορετικές μεταξύ τους προσπαθώντας να αποφύγει την ταυτοποίηση.

Από το Attenberg της Αθηνάς Τσαγγάρη, τον Αστακό του –σύζυγου- Γιώργου Λάνθιμου, στον Before Midnight, το Stopover, το Assassin’s Creed και προσεχώς στην Μαρία Μαγδαληνή του Γκαρθ Ντέιβις πλάι στην Ρούνεϊ Μάρα και τον Γιόακιν Φοίνιξ.

Στο επόμενο φιλμ που θα την δούμε, θα συναντηθούν οι δρόμοι της με τον Μάρτιν Σκορσέζε! Ο θρύλος auteur δεν θα σκηνοθετήσει, αλλά θα μείνει στον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού, όσον αφορά στο «The souvenir» της Τζοάνα Χογκ που θα γυριστεί σε δύο μέρη, με το πρώτο να ξεκινά παραγωγή σε μερικές εβδομάδες.

Η 57χρονη Λονδρέζα σκηνοθέτης, γνωστή για το «Archipelago» με τον Τομ Χίντλεστον, θα αφηγηθεί την ιστορία «μιας νεαρής φοιτήτριας κινηματογράφου και την παράλληλη σχέση που διατηρεί με έναν μυστηριώδη άντρα και έναν ηθοποιό, προσπαθώντας να διακρίνει τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας».

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον και ο Τομ Μπερκ (Only god forgives, War & Peace) κρατούν τους δύο βασικούς ανδρικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους, αναζητείται η πρωταγωνίστρια, ενώ την Λαμπέντ θα πλαισιώσει ο Ρίτσαρντ Αγιοάντε (The IT crowd, Submarine, The double).

Ο Σκορσέζε σχολίασε σχετικά για την δεύτερη συνεργασία του σαν παραγωγός με βρετανό σκηνοθέτη, μετά το «Free fire» του Μπεν Ουίτλεϊ: «Θυμάμαι βρισκόμουν στο Λονδίνο για τα γυρίσματα του Hugo, όταν ένας συνεργάτης μου έστειλε ένα dvd με το «Archipelago», με το οποίο και ενθουσιάστηκα, το βρήκα πανέμορφο και συγκινητικό. Στη συνέχεια συναντηθήκαμε με την Τζοάννα και συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε στο μέλλον. Ήρθε η στιγμή. Στηρίζω οποιαδήποτε φρέσκια και διαφορετική σινεφιλική  φωνή και δηλώνω μεγάλος φαν του ανεξάρτητου βρετανικού κινηματογράφου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
2 ημέρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos