Έρχεται spin-off σειρά του «How I Met Your Mother»

Published: 20 Dec 2016, 16:13
Συντάκτης:

Η πολύ επιτυχημένη και με φανατικούς οπαδούς, αμερικάνικη σειρά «How I Met Your Mother» μπορεί να ολοκληρώθηκε μετά από εννέα σεζόν στις 31 Μαρτίου 2014, αλλά τα καλά νέα για τους οπαδούς της είναι ότι ετοιμάζεται μια spin-off σειρά.

Δημοσίευμα του Deadline ισχυρίζεται ότι οι παραγωγοί και συγγραφείς τού «This Is Us» Isaac Aptaker και Elizabeth Berger έχουν αναλάβει τις πρωτοβουλίες για να συνεχίσει η σειρά με νέους χαρακτήρες υπό τον τίτλο «How I Met Your Father». Οι δημιουργοί της πρωτότυπης σειράς, Carter Bays και Craig Thomas, θα είναι παραγωγοί στη spin-off σειρά.

Μετά την ολοκλήρωση του «How I Met Your Mother», η CBS χρηματοδότησε άμεσα την παραγωγή μιας spin-off σειράς, με τον τίτλο (και αυτή) «How I Met Your Father». Γυρίστηκε ένας πιλότος για τη νέα σειρά, στην οποία θα πρωταγωνιστούσε η Γκρέτα Γκέρβιγκ, αλλά τελικά δεν εγκρίθηκε η συνέχεια.

Update: Σχεδόν 4,5 χρόνια μετά, το αποφάσισαν τελικά και η σειρά θα τρέξει στο Hulu O πρωταγωνιστικός ρόλος δόθηκε στην μετριότατη Χίλαρι Νταφ (Lizzie McGuire, Gossip Girl, Cinderella Story), η οποία θα υποδυθεί μια μητέρα που εξιστορεί στον γιο της πως γνώρισε τον πατέρα του και που δηλώνει ευτυχισμένη καθώς πρόκειται για μεγάλη φαν της αρχικής σειράς που διήρκεσε 9 σεζόν, με περισσότερα από 200 επεισόδια. Μάλλον δεν αρκεί αυτό όμως. 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos