Έρχεται spin-off σειρά του «How I Met Your Mother»

Published: 20 Dec 2016, 16:13
Συντάκτης:

Η πολύ επιτυχημένη και με φανατικούς οπαδούς, αμερικάνικη σειρά «How I Met Your Mother» μπορεί να ολοκληρώθηκε μετά από εννέα σεζόν στις 31 Μαρτίου 2014, αλλά τα καλά νέα για τους οπαδούς της είναι ότι ετοιμάζεται μια spin-off σειρά.

Δημοσίευμα του Deadline ισχυρίζεται ότι οι παραγωγοί και συγγραφείς τού «This Is Us» Isaac Aptaker και Elizabeth Berger έχουν αναλάβει τις πρωτοβουλίες για να συνεχίσει η σειρά με νέους χαρακτήρες υπό τον τίτλο «How I Met Your Father». Οι δημιουργοί της πρωτότυπης σειράς, Carter Bays και Craig Thomas, θα είναι παραγωγοί στη spin-off σειρά.

Μετά την ολοκλήρωση του «How I Met Your Mother», η CBS χρηματοδότησε άμεσα την παραγωγή μιας spin-off σειράς, με τον τίτλο (και αυτή) «How I Met Your Father». Γυρίστηκε ένας πιλότος για τη νέα σειρά, στην οποία θα πρωταγωνιστούσε η Γκρέτα Γκέρβιγκ, αλλά τελικά δεν εγκρίθηκε η συνέχεια.

Update: Σχεδόν 4,5 χρόνια μετά, το αποφάσισαν τελικά και η σειρά θα τρέξει στο Hulu O πρωταγωνιστικός ρόλος δόθηκε στην μετριότατη Χίλαρι Νταφ (Lizzie McGuire, Gossip Girl, Cinderella Story), η οποία θα υποδυθεί μια μητέρα που εξιστορεί στον γιο της πως γνώρισε τον πατέρα του και που δηλώνει ευτυχισμένη καθώς πρόκειται για μεγάλη φαν της αρχικής σειράς που διήρκεσε 9 σεζόν, με περισσότερα από 200 επεισόδια. Μάλλον δεν αρκεί αυτό όμως. 

 

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Dinner in America

Dinner in America

Σύνοψη: Ο Simon (Kyle Gallner), ένας ασυμβίβαστος punk-rocker τραγουδιστής του συγκροτήματος «Psyops», καταζητείται από...
5 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο