Ένας... ρούκι για το remake του "The crow"

Published: 4 Dec 2014, 12:57
Συντάκτης:

Εδώ στο MOVE IT, σαν τεράστιοι φαν του The Crow του Άλεξ Πρόγιας, σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τις απόπειρες remake της ταινίας: από το ‘Crow 2037’του Ρομπ Ζόμπι που δεν έγινε…ποτέ, μέχρι την πρόσφατη προσπάθεια του Χαβιε Γκουτιέρεζ.

Παράλληλα, έχουμε εκφράσει και τις … αμφιβολίες μας , έχοντας κατά νου διάφορα ‘ριμέικ’ που έγιναν εν είδει ‘αρπαχτής’. Στον σκηνοθετικό λαβύρινθο του remake του The Crow έχουν ‘μπλεχτεί’ κατά καιρούς επίσης οι Στίβεν Νόρινγκτον και Χουάν Κάρλος Φρεσναντίγιο….

Τα τελευταία νέα από το μέτωπο, θέλουν την Relativity Media να δίνει τη σκυτάλη της σκηνοθεσίας στο ‘τσικό’ Κόριν Χάρντι, ανερχόμενο σκηνοθέτη και δημιουργό special fx που πρόσφατα ολοκλήρωσε ένα ανεξάρτητο βρετανικό horror ταινιάκι ονόματι ‘The Hallow’, ενώ στο ενεργητικό του έχει και συνεργασίες σε μουσικό βίντεο των The Prodigy (Warrior’s dance), Ed Sheeran, Biffy Clyro, Keane και Paolo Nutini.

Οι πληροφορίες θέλουν τον σκηνοθέτη Έντγκαρ Ραιτ ως τον άνθρωπο που πρότεινε στον παραγωγό Έντουαρντ Πρεσμαν τον Χάρντι, ενώ βάσει του νέου αυτού ‘σχεδίου’ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την άνοιξη.

Update 17/3/15: Σύμφωνα με τον James O'Barr, δημιουργό του κόμικ, η ταινία βρήκε τον επόμενο πρωταγωνιστή της. Ο εκλεκτός είναι ο 33χρονος Jack Huston, γνωστός από το τηλεοπτικό «Boardwalk Empire», ενώ έχει ερηνεύσει τον Τζακ Κέρουακ στο «Kill your darlings», ενώ θα τον δούμε και στο «Ben-Hur» του Τιμούρ Μπεκμαμπέντοβ.

Κάπου εδώ να θυμίσουμε ότι η παραγωγή έχει καθυστερήσει να ξεκινήσει και πρέπει να ομολογήσουμε ότι ευχόμαστε να μην συμβει ποτέ. Ένα τέτοιο remake κακώς σχεδιάστηκε In the first place!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos