ΣΕΙΡΕΣ

Άξιζε η αναμονή για την πρεμιέρα της 7ης σεζόν στο The Walking Dead; ΝΑΙ

Published: 24 Oct 2016, 11:16
Συντάκτης:

Ξενυχτήσαμε, μας βρήκε σχεδόν το ξημέρωμα, αλλά άξιζε τον κόπο 100-0.

Η πρεμιέρα για τον 7ο κύκλο του "The walking dead", κυριολεκτικά ΓΑΜΗΣΕ. Παίζει να πρόκειται για ένα από τα κορυφαία επεισόδια ever. Kαι σίγουρα το πιο σκληρό, το πιο πιστό στο κόμικ. Μπράβο τους.

Και από εδώ και κάτω ΜΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS.

Ίσως να πρόκειται για το πιο σαδιστικά βίαιο επεισόδιο στην ιστορία της τηλεόρασης, αλλά ρε φίλε, έτσι ακριβώς έπρεπε να γίνει. Για να μην ξεχνάμε ότι παρακολουθούμε "The walking dead", βασισμένο σε ένα εξίσου ωμά βίαιο κόμικ και όχι Πέιτον Πλέις, ή Δε Μαστερς Οφ Σεξ ή Δι Αφέρ,

Εδώ πέφτουν κεφάλια και μάλιστα όχι ένα όπως περιμέναμε, αλλά δύο. Και του Έιμπρααμ και του Γκλεν. Ναι, ο Κινέζος που μισή σεζόν πριν είχε γλυτώσει με ημι-κωμικό τρόπο από του χάρου τα δόντια κάτω από τον κάδο σκουπιδιών, πλέον "συνάντησε το πεπρωμένο του" (lol), όπως γράφει και η σύνοψη. 

Πλέον, είναι ξεκάθαρο ότι ο άνθρωπος είναι το κτήνος και όχι τα ζόμπι και στην προκειμένη περίπτωση ο Νίγκαν (ο νέος κακός), ο οποίος σε όλο το επεισόδιο φροντίζει να συστηθεί και να αφήσει το στίγμα του, σε μία απολαυστική εμφάνιση του Τζέφρι Ντιν Μόργκαν. Είτε λιώνοντας κυριολεκτικά τα κεφάλια των δύο προαναφερθέντων (σε μια επίδειξη ειδικών εφέ αλλά και ανατριχιαστικού μιξάζ ήχου), είτε προσκαλώντας τον Ρικ σε ένα joyride τρόμου, είτε αναγκάζοντάς τον να κόψει το αριστερό χέρι του παιδιού του. 

Ο Ρικ είναι ένα φοβισμένο γατάκι που κλαίει, που εκλιπαρεί. Ο Νίγκαν είναι πλέον ο γαμίκος. Και ξεκινώντας τόσο σοκαριστικά (και σίγουρα όχι κατάλληλα για μεγάλο μέρος του ανυποψίαστου κοινού), ειλικρινά δεν μπορούμε να φανταστούμε τι μας περιμένει στην συνέχεια. Έστω και αν ο Ρικ έμεινε πλέον με τα γυναικόπαιδα (μιας και η ομάδα του Νίγκαν κράτησε φυλακισμένο και τον Ντάριλ)...

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos