America loves Bill Murray!

Published: 25 Oct 2016, 16:55
Συντάκτης:

Είχαμε αναφερθεί στο τρολάρισμα που έκανε ο Μπιλ Μάρεϊ στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το πολιτικό ρεπορτάζ στον Λευκό Οίκο, ανεβαίνοντας στο πόντιουμ αμέσως μετά την ενημέρωση από τον υπεύθυνο τύπου.

Ο αγαπημένος κωμικός είχε βρεθεί στην Ουάσινγκτον για να τιμηθεί με το «Mark Twain Prize for American Humor», σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Kennedy Center, στην Ουάσιγκτον.

Ο ίδιος φυσικά, αν και απόλυτα συγκινημένος, παρέμεινε ασύλληπτα cool και γνήσια χιουμορίστας, καθώς εξίσωσε το γεγονός με την πρόκριση της αγαπημένης του ομάδας, Chicago Cubs στη World Series, τον τελικό της μεγάλης κατηγορίας στο μπέιζμπολ.

«Νιώθω χαμένος κι έχω την αίσθηση ότι βρίσκομαι μέσα σε έναν κυκλώνα» δήλωσε ο 66χρονος Μάρεϊ, φορώντας ένα παπιγιόν σε έντονο μπλε χρώμα, το χρώμα της ομάδας του, το οποίο συνδύασε με ένα λευκό πουκάμισο και σμόκιν. Στο πλευρό του, βρίσκονταν οι ηθοποιοί Αζίζ Ανσάρι, Μπιλ Χάντερ, ο παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ και ο πρώην παρουσιαστής Ντέιβιντ Λέτερμαν.

«Πρόκειται για έναν άνδρα, που "οργώνει" τον κόσμο, για να διαδώσει τη χαρά και μια δόση τρέλας, όπου κι αν πάει» ανέφερε ο παρουσιαστής της εκδήλωσης.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Μπιλ Μάρεϊ ευχαρίστησε τον αδελφό του, Μπράιαν. «Είναι ο μοναδικός λόγος, για τον οποίο βρίσκομαι εδώ» τόνισε, καθώς τον είχε παρακινήσει να ξεκινήσει την καριέρα του στη θεατρική σκηνή του Σικάγο, πριν γίνει παντού γνωστός με τα σκετς του στο Saturday Night Live.

Με τους συμπρωταγωνιστές του και τους συνεργάτες του να μιλούν με θερμά λόγια για εκείνον και τη δουλειά του, ο Μάρεϊ είπε χαρακτηριστικά: «Είναι πραγματικά δύσκολο να ακούς όλους αυτούς τους ανθρώπους να είναι τόσο καλοί προς εσένα… Αρχίζεις να γίνεσαι πολύ καχύποπτος».

Εν τω μεταξύ, κάπου εκεί έξω, ο καλλιτέχνης Matt “Ginozko” Anderson, έδωσε σάρκα και οστά στο σύνθημα, «Ο Μπιλ Μάρεϊ για Πρόεδρος των ΗΠΑ, ποιος Τραμπ και ποια Χίλαρι;», μετατρέποντας ένα χαρτονόμισμα των 5 δολλαρίων σε κάτι πολύ περισσότερο: ένα χαρτονόμισμα των 5 δολλαρίων με την φιγούρα του Μπιλ Μάρεϊ αντί του Λίνκολν! Δόξα και τιμή. Μπορώ να χαλάσω σε τάληρα ΤΩΡΑ;

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos