ΣΕΙΡΕΣ

"Young Rock": Η ζωή του Ντουέιν Τζόνσον

Published: 20 Mar 2021, 15:40

Πόσο καλά γνωρίζουμε τον Dwayne Johnson; Η σειρά ‘’Young Rock’’ μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσουμε καλύτερα αυτόν τον σούπερ σταρ ηθοποιό του Hollywood, αλλά και παραγωγό, παλαιστή, τραγουδιστή και πρώην αθλητή του Αμερικάνικου και Καναδικού football.

<a href="/en/home-cinema-streaming/damsel/69658">Damsel</a>ΣΧΕΤΙΚΑDamsel

Ξεκινώντας, λοιπόν, απο το... μέλλον και την πιθανή προεδρική εκστρατεία του για το 2023, ο Dwayne μας διηγείται μέσα από flashbacks στιγμές της ζωής του και το πώς αυτο το μικρό αγόρι μεγάλωσε και έγινε ο the Rock.

H σειρά χωρίζεται σε τέσσερις κύριες φάσεις από την ζωή του Dwayne: την περίοδο που ήταν 10 χρονών, την ζωή του στο λύκειο, τα πανεπιστημιακά του χρόνια που χαρακτηρίζονταν από την αθλητική του καριέρα στο Αμερικανικό ποδόσφαιρο και τέλος την ενήλικη ζωή του αλλά και τον μελλοντικό του αυτό με την υποψηφιότητα του για την προεδρική θέση.

Τρεις ηθοποιοί τον υποδύονται: ο Adrian Groulx, o Bradley Constant και ο Uli Latukefu, ενώ βλέπουμε τον ίδιο να υποδύεται τον εαυτό του στην ενήλικη ζωή του. Με ευχάριστες ερμηνείες από όλους, μια επιλογή που σαν αποτέλεσμα καταφέρνει να δείξει την αξιοπερίεργη ζωή του, που όμως με κάποιο τρόπο καταφέρνει να βρει συνδέσεις με την δική μας. Είναι αξιοπερίεργη γιατί περιτρυγυρίζoταν από διάσημα ονόματα του χώρου του WWF, που οποιοσδήποτε ασχολιόταν την εποχή της δεκαετίας του 80 μπορεί εύκολα να αναγνωρίσει, όπως τον πατέρα του Rocky Johnson, τον Andre the Grant αλλά φέρνει και στο παρασκήνιο όλα τα παράλογα θέματα που σχετίζονται με τον χώρο της πάλης.

Εκτός αυτού, η σειρά δείχνει πώς ο Dwayne οταν σταματησε το αμερικάνικο ποδόσφαιρο αποφάσισε να ακολουθήσει την καριέρα του πατέρα και του παππού του και να γίνει ένας από τους καλυτερους παλαιστές, αλλά και στη συνέχεια στον χώρο του κινηματογραφου το πώς οι ταινίες του κατάφεραν να έχουν τόσες πωλήσεις ωστέ να τον καταστήσουν έναν από τους ηθοποιούς με τις υψηλότερες πωλήσεις στον κόσμο.

Ακόμα, παρόλο που η σειρά είναι κωμική, κάποιες φορές προσπαθεί υπερβολικά να εκμαιεύσει μαθήματα ζωής από την ζωή του Rock, που ενίοτε  αταντάει κουραστικό.

Οι σκηνές, επίσης, από την προεδρική του εκστρατεία είναι κάποιες φορές άβολες και αχρείαστες και σου δίνουν την αίσθηση ότι παρακολουθείς άλλου τύπου σειρά και όχι ένα οικογενειακό sitcom. Αυτό γίνεται διότι κάθε τι που αφηγείται φαινεται να προσπαθεί να δικαιώσει την καταλληλότητά του για την προεδρική θέση, κάτι αχρείαστο ξανά καθώς η  ζωή του Dwayne είναι από μόνη της ενδιαφέρουσα. 

Βέβαια δεν είναι όλα που βλέπουμε  αληθινά από την αυτοβιογραφία του Rock, αλλά υπάρχουν πολλά στοιχεία που όντως προέρχονται από την ζωή του .Αλλά όπως και να έχει, στα πρώτα 4 επεισόδια που έχουν στριμάρει προς το παρόν, έχει καταφέρει το ‘’Young Rock’’ να κάνει ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα συνολικά και αναμένουμε την συνέχεια για να σχηματίσουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Η σειρά προβάλλεται στην Cosmote TV

Μαρία Πλουμάκη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
19 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos