To "The Witcher" στο Netflix

Published: 2 Jul 2019, 16:34
Συντάκτης:

Tο Netflix παρουσίασε τα πρώτα υλικά με τους πρωταγωνιστές της σειράς «The Witcher», βασισμένη στη διάσημη σειρά βιβλίων φαντασίας του Αντρντζέι Σαπκόβσκι, στα οποία βασίστηκε και η διάσημη σειρά video games με το ίδιο όνομα από την CD Project Red, με τον Χένρι Καβιλ ώς Γκέραλτ της Ρίβια, να ξεχωρίζει.

<a href="/en/nea/ripley-ena-kerdismeno-stoihima/69757">"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα

Η σειρά θα παρουσιαστεί στο San Diego Comic Con στις 19 Ιουλίου, όπου με συντονίστρια την καταξιωμένη ηθοποιό και μεγάλη sci-fi fan, Ιβέτ Νικόλ Μπράουν ("Community"), το πάνελ θα περιλαμβάνει τα μέλη του cast Κάβιλ, Σαλότρα και Άλλαν, στο πλευρό της showrunner Λόρεν Σμιτ, υπεύθυνης για τα "Umbrella Academy", "Defenders", "Daredevil". 

Σύνοψη: Βασισμένο στην best-seller σειρά βιβλίων, η σειρά The Witcher είναι ένα επικό παραμύθι σχετικά με τη μοίρα και την οικογένεια. O Geralt of Rivia, ένας μεταλλαγμένος κυνηγός τεράτων, παλεύει να βρει την θέση του σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι συχνά αποδεικνύονται πιο μοχθηροί από τα τέρατα. Όταν όμως το πεπρωμένο τον σπρώχνει προς μία παντοδύναμη μάγισσα και μία νεαρή πριγκίπισσα με ένα επικίνδυνο μυστικό, οι τρεις αυτοί καλούνται να βρουν τον δρόμο τους στην ολοένα και πιο ασταθή Ήπειρο. 

Update 20/7/19: Εννοείται πρώτο τρέιλερ από το Comic-Con και είναι εντυπωσιακό, με τον Χένρι Κάβιλ υποβλητικό. Πόλεμος, μαγεία, τέρατα και ένα παιδί με μυστηριώδεις δυνάμεις, με μια ξεκάθαρη αίσθηση από... Game Of Thrones. Αναμένουμε ημερομηνία κυκλοφορίας.

Update 31/10/19: Τελικό τρέιλερ για την σειρά που θα δούμε στις 20 Δεκεμβρίου στο Netflix.

 

 

 

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos