3η σεζόν "The Crown": Ολίβια Κόλμαν Βασίλισσα ξανά!

Published: 23 Dec 2018, 13:18
Συντάκτης:

Οι μετοχές της Ολίβια Κόλμαν έχουν ανέβει ιδιαίτερα φέτος, μετά την εξαιρετική της ερμηνεία στο "The Favourite" του Γιώργου Λάνθιμου και η συνέχεια αναμένεται εξίσου εντυπωσιακή. 

<a href="/en/nea/olivia-kolman-kai-mpenentikt-kampermpats-sto-remake-toy-polemoy-ton-rooyz/69683">Ολίβια Κόλμαν και Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στο remake του Πόλεμου των Ρόουζ</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟλίβια Κόλμαν και Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στο remake του Πόλεμου των Ρόουζ

H 44χρονη Αγγλίδα θα πρωταγωνιστήσει στην 3η σεζόν του "The Crown", αντικαθιστώντας την Κλερ Φόι, καθώς οι παραγωγοί επέλεξαν στον 3ο κύκλο να περιγράψουν την ζωή της Βασίλισσας Ελίζαμπεθ στην μεσήλικη κατάσταση της ζωής της. 

Μαζί της, η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ ως Βασίλισσα Μάργκαρετ, ο Τομπάιας Μένζις (The Terror, Outlander) και ο Μπεν Ντάνιελς (από το τηλεοπτικό The exorcist, αλλά και την 2η σεζόν του The house of cards). 

Ακριβής ημερομηνία δεν έχει δοθεί ακόμη από το Netflix, ενώ να θυμίσουμε ότι την Ολίβια Κόλμαν θα δούμε και στην τηλεοπτική μεταφορά των "Άθλιων".

Update 12/8/19: Πρώτο teaser με την αγαπημένη Ολίβια Κόλμαν ως Βασίλισσα Ελίζαμπεθ, μετά τον ρόλο της ως Βασίλισσα Άννα στο The Favourite του Γιώργου Λάνθιμου.

Η 3η σεζόν θα στριμάρει στο Netflix στις 17 Νοεμβρίου. Θα είμαστε συντονισμένοι.

Update 17/8/19: Η φωτογράφηση στο ΕW είναι υπέροχη. Όλες οι φωτό εδώ.

Update 19/9/19: Η Ολίβια Κόλμαν δίνει ρέστα στο νέο treaser! 

Update 21/10/19: Το επίσημο τρέιλερ είναι εδώ, γεμάτο δολοπλοκίες, κρυφές συμφωνίες και μηχανορραφίες. Η Βασίλισσα Ελίζαμπεθ της Ολίβια Κόλμαν προσπαθεί να κρατήσει ενωμένη την χώρα και να μην βρεθεί σε δύσκολη κατάσταση μετά τις επερχόμενες εκλογές, τη στιγμή που η αδερφή της, Πριγκίπισσα Μάργκαρετ της Έλενα Μπόναμ Κάρτερ δείχνει να εποφθαλμιά την θέση της και ο Πρίγκηπας Κάρολος του Τζος Ο'Κόνορ (Durrels, God's own country) να προσπαθεί να διεκδικήσει όσα του ανήκουν από την βασιλική οικογένεια. 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos