Το τρέιλερ για την 5η σεζόν Peaky Blinders είναι επιτέλους εδώ.

Published: 30 Jul 2019, 18:36
Συντάκτης:

Μετά από πολλούς μήνες αναμονής, το BBC One έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser της 5ης σεζόν Peaky Blinders, ειδική προβολή από το πρώτο επεισόδιο της οποίας θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Αυγούστου στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας, κάτι που σημαίνει πως η σειρά αναμένεται σε BBC και κατόπιν στο Netflix, ίσως και τέλη Αυγούστου, αρχές Σεπτεμβρίου.

<a href="/en/nea/netflix-shediazei-2-spin-seires-peaky-blinders/69196">Το Netflix σχεδιάζει 2 spin-off σειρές Peaky Blinders</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο Netflix σχεδιάζει 2 spin-off σειρές Peaky Blinders

Την σκηνοθετική σκυτάλη από τον Ντέιβιντ Κάφρεϊ θα παραλάβει ο Άντονι Μπιρν (In Darkness, Μr. Selfridge, Ripper Street), ενώ στην πρώτη επίσημη σύνοψη της νέας σεζόν διαβάζουμε:

«Η 5η σεζόν βρίσκει τον κόσμο μέσα στην αναταραχή της οικονομικής κρίσης του 1929. Η ευκαιρία και η ατυχία βρίσκονται παντού. Όταν ως μέλος του Κοινοβουλίου ο Τόμι Σέλμπι (Κίλιαν Μέρφι) προσεγγίζεται από έναν χαρισματικό πολιτικό με ένα τολμηρό όραμα για την Βρετανία, συνειδητοποιεί ότι η απάντηση του δεν θα επηρεάσει μόνο το μέλλον της οικογένειας του, αλλά και ολόκληρου του έθνους».

Όσον αφορα στο καστ, στους Κίλιαν Μέρφι, Έλεν ΜακΡόρι, Πολ Άντερσον, Σόφι Ραντλ, Τζο Κόουλ, θα προστεθούν οι Σαμ Κλάφλιν, Άνια Τέιλορ-Τζόι, Μπράιαν Γκλίσον, μεταξύ άλλων…

Πρώτο επεισόδιο στις 25 Αυγούστου

Eδώ η άποψή μας για τον 4ο κύκλο.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos